Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Ε.Π.ΚΚρήτης ¨Παρτε άμεσα μέτρα , για την αποφυγή " κερδοσκοπίας " στην Αγορά


 Δελτίο Τύπου   17-3-2020

 Επείγουσα επιστολή. (μέσω email) ,έστειλε η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στον Υπουργό Ανάπτυξης, και Επενδύσεων, κ.Αδωνη Γεωργιάδη , καλώντας τον να πάρει άμεσα  μέτρα, κατά της αισχροκέρδιας, ως αρμόδιος Υπουργός της Κυβέρνησης, που έχει αναπτυχθεί στην αγορά , προστατεύοντας τους καταναλωτές, από  την φαύλο πλεονεξία κάποιων επιτηδείων, που εκμεταλευόμενοι αυτή την συγκυρία, λόγω κορωνοιου ,επιλέγουν να κερδοσκοπούν.

 Στην επιστολή της η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρει:

"Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 Είναι άδικο , ενώ η Χώρα μας βιώνει την πανδημία του κορωνοιού, κάποιοι να προσπαθούν να κερδοσκοπίσουν , εις βάρος των καταναλωτών, που αγχωμένοι προσπαθούν να εφαρμόσουν ,τα μέτρα προφύλαξης και να προμηθευτούν προιόντα επιβίωσης, αφού η Εντολή των Υγειονομικών Υπηρεσιών  είναι " Μείνετε στο σπίτι"

 "Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

    Αναφερόμαστε  στις διαπιστωμένες καταγγελίες των καταναλωτών, σε προιόντα άμεσης προφύλαξης , που αφενός οι καταναλωτές σε κάποιες περιπτώσεις τα πλήρωσαν πάνω από το 50%, της προ κορωνοιου κρίσης τιμής,αλλά και στην μη έγκαιρη αντιμετώπιση από μεριάς  Υπουργείου, ωστε να υπάρχει η δέουσα προμήθεια από τις επιχειρήσεις , ωστε να μην δημιουργηθούν  κερδοσκοπικές συμπεριφορές, διότι εδώ δεν μιλάμε για μια ομαλή κατάσταση που ισχίουν οι κανόνες της ελεύθερης Αγοράς (προσφορά- ζήτηση). Σήμερα βιώνουμε  μία πανδημία ,όπου θα πρέπει να εφαρμοστούν  έκτακτα μέτρα, για  την σωτηρία των πολιτών της  Χώρας μας .

 "Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

  Δεν είναι η  κατάλληλη περίσταση για αλληλοχρεώσεις φταιξίματος, πολλά  τα λάθη, το ζητούμενο
είναι  αλληλοστήριξη Πολιτείας και πολιτών, για τον Αγώνα που δίνομε για την ζωή μας και
την επιβίωση μας, γιαυτό σας καλούμε να πάρετε εκείνα τα μέτρα προς αποφυγή της "Μαύρης Αγοράς"
  Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δηλώνει παρούσα στο έργο της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα , για την Προστασία των πολιτών.

                                             Με Εκτίμηση

                               Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

                                               Ιωάννα Μελάκη
 .

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM©2020