Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "(Κορωνοιός)Περιφέρεια Κρήτης, Πάρτε μέτρα για τους Κρητικούς"


Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης epkxan@gmail.com


 Ανακοίνωση- Δελτίο Τύπου 19-3-2020


 Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,  διαμαρτύρεται  έντονα, με Δημόσια ανακοίνωσης της , για την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς  διαπιστώνει ότι ,δεν έχουν υλοποιηθεί τα μέτρα εκείνα που προβλέπονται  να παρθούν ,σε έκτακτες καταστάσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεια των καταναλωτών και τα οικονομικά τους συμφέροντα.
Στην ανακοίνωσή της ,η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αναφέρει
  "Περνάμε έκτακτες καταστάσεις όλοι μας, που κινδυνεύει η Υγεία όλων μας, γιαυτό η μη τήρηση των μέτρων " έκτακτης ανάγκης" ,είναι υποχρέωση όχι μόνο των πολιτών , αλλά και των διοικούντων(Κράτος και Αυτοδιοικήσεις)
  Δεν μπορούμε να μη καταγγείλουμε τις απαράδεκτες εικόνες ,προμήθειας αναγκαίων υλικών ,της προφύλαξης από τον κορονοιο  (αντισηπτικών , γαθιών και μασκών), που εκατοντάδες κατανααλωτές βίωσαν ,το απαραδεκτο  της κερδοσκοπίας, που σε πολλες περιπτώσεις έφθασε το 50%.
 Δεν μπορούμε να μη καταγγείλουμε , την ανασφάλεια των καταναλωτών, για την ασφάλεια των προιόντων, που  βρήκαν στην Αγορά, δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε ,την ανυπαρξία των συντονισμένων κλιμακίων ελέγχων των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης, ώστε και ο καταναλωτής να νοιώσει κάπως ασφαλής, από την λάιλαπα της αγωνίας ,για την υγεία του, που του πέρασε η μόλυνση από τον κορωνοιό, ιό, που από την εμφάνιση του σε παγκόσμια έκταση "θερίζει"  την ανθρωπότητα.
Δεν θα σταθούμε όμως ,μόνο στις παραλήψεις ,Κρατικές και Περιφερειακές, ενέργειες που όφειλαν να έχουν γίνει, διότι ο εχθρός είναι ορατός και οφείλουμε όλοι μαζί Κράτος και Φορείς να τον αντιμετωπίσουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής και Επιστημονικής Κοινότητας
  Ωμως, ως Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κρίνουμε ,στο  πλαίσιο των παραπάνω καταγγελιών,  ότι η διοίκηση της περιφέρειας Κρήτης, πρέπει να πράξει τα αυτονόητα και να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση,να υλοποιηθούν εδώ και τώρα, όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας  , μεν  αλλά και  των οικονομικών δικαιωμάτων των καταναλωτών  στην Κρήτη,
.Θεωρούμε ότι η διοίκηση της περιφέρειας Κρήτης, πρέπει να πράξει τα αυτονόητα και να κρατήσει Στάση ευθύνης καθώς η ύπαρξη  ενός οργάνου της περιφερειακής διοίκησης δεν είναι να  εφαρμόζει πράξεις της καθημερινότητας, αλλά στάση περίστασης όπως  η του κορωνοιού ,Δηλ.

-Θα πρέπει η Περιφέρεια, να επιβάλλει στους Δήμους της Κρήτης, την δωρεά παροχή αντισυπτικών, σε όλους τους Δημότες
-Θα πρέπει, να αυξήσει τα κλιμάκια ελέγχου της αγοράς, ώστε να μην υπάρξει κερδοσκοπία  
-Θα πρέπει, να ενεργοποιήσει ψυχολογική υποστήριξη,  με ειδικούς (ψυχολόγους κοινωνικούς λειτουργούς)με συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό "δωρεάν " για όλους τους Κρητικούς
-Θα πρέπει ,να οργανώσει χώρους υποδοχείς ασθενών, που ενδέχεται να νοσήσουν ,από τον κορονοιό, σε Παγκρήτιο επίπεδο

Τέλος, η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει τους καταναλωτές της Κρήτης, ότι θα συνεχίσει προσφέρει τις υπηρεσίες της ,σε ενημερωτικό και καθοδηγητικό επίπεδο, αλλά και παρεμβάσεων της ,σε Κυβερνητικό επίπεδο, ώστε να ξεπεραστεί και αυτή η κρίση

                                  Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM©2020