Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "15η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, αφιερωμένη στην ζωή μας "

Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης epkxan@gmail.com

5:19 μ.μ. (πριν από 8 λεπτά)Δελτίο Τύπου 13-3-2020
 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή (15η Μαρτίου), και την πανδημία ,που έχει  κηρύξει ο Παγόσμιος Οργανισμός Υγείας, όσο αφορά τον νέο ιό (κορωνοιό) ,η Ενωση   Προστασίας Καταναλωτων Κρήτης ,αφιερώνει αυτή την ημέρα στο αγαθό της υγείας, χαρακτηρίζοντας την ,ως "το υπέρτατο αγαθό".που οφείλουμε ο΄καθένας από εμάς ξεχωριστά , αλλά και όλοι μαζί ως κοινότητα, να την προασπίσουμε, τηρώντας με ευλάβια τους κανόνες των επιστημόνων της Υγείας , αλλά και των Αρχών.Σε σχετική ανακοίνωση  της, η ΄Ενωση των καταναλωτών, τονίζει:
 Η15 Μαρτίου, έχει καθιερωθεί, ως Παγκόσμια ημέρα του Καταναλωτή, αλλά  φέτος, η 15 Mαρτίου, θα είναι μία μέρα ξεχωριστή , φορτωμένη με περισσότερο άγχος και ανησυχία για τον ΄Ελληνα καταναλωτή ,ο οποίος αφού έδωσε την δεκαετή  μάχη της οικονομικής κρίσης, έρχεται αντιμέτωπος να υπερασπιστεί το υπερτατο αγαθό ,την ίδια του την ζωή, με όλους τους κανόνες που οφείλει να τηρήσει για να την σώσει.
  Η μάχη που οφείλει να δώσει δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια ,με την υποστήριξη των δικαιωμάτων του απέναντι απο την αγορά και των τραπεζών με
Δικαίωμα σε συμβάσεις χωρίς καταχρηστικούς όρους.
Δικαίωμα σε πλήρη και σαφή ενημέρωση.
Δικαίωμα σε αναιτιολόγητη υπαναχώρηση εντός 14 ημερών, στις συμβάσεις που συνάπτονται από απόσταση ή εκτός εμπορικού καταστήματος.
Δικαίωμα σε παροχή οδηγιών χρήσης και τεχνικής υποστήριξης.
Δικαίωμα σε ασφαλή προϊόντα.
Δικαίωμα σε αληθείς και αξιόπιστες διαφημίσεις.
Τα παραπάνω είναι ορισμένα μόνο από τα δικαιώματα των καταναλωτών που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινή τους ζωή. Η βελτίωση της ενημέρωσης των καταναλωτών για τα δικαιώματά τους σε συνδυασμό με την επιβολή των κανόνων, για την προστασία τους, ενισχύουν  την εμπιστοσύνη  των καταναλωτών κατά την διενέργεια των συναλλαγών τους.
Η προάσπιση των δικαιωμάτων και των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών αποτελεί στρατηγικό σκοπό της Ένωσης  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία για το έτος 2020είναι αφιερωμένη στην Προστασία της υγείας του Καταναλωτή, μέσα σε ένα υγιές  περιβάλλον,με ασφαλή προιόντα και υπηρεσίες.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για τα δικαιώματά τους από τη Γραμμή Καταναλωτή 1520 ,Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης 2821092306 και όταν διαπιστώνουν παραβάσεις των δικαιωμάτων τους να αποστέλλουν τις καταγγελίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση epkxan@gmail.com, ή μέσω της φόρμας καταγγελιών στο http://enosikatanaloton.blogspot.com/
Με αφορμή την Ημέρα Καταναλωτή, η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ.Ιωάννα Μελάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 « Η προάσπιση των δικαιωμάτων του Καταναλωτή, αποτελεί μια καθημερινή μάχη για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αλλά το θέμα υγεία είναι αυτοσκοπός σε όλους από μας , γιαυτο και σαυτή την Παγκόσμια κρίση της υγείας συστρατεόμαστε με τις Αρχές ως εθελοντές της σωστής ενημέρωσης, βοηθώντας στην αποφυγή πανικού . αποφυγής κερδοσκοπίας και καιροσκοπίας Πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτό το έργο, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, στην ψηφιακή εποχή, που ζούμε ,είναι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, το Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή και Αγοράς , η Ε.Ε.Τ.Τ, Η η ημέρα του καταναλωτή,υπενθυμίζει σε όλους μας το χρέος που έχουμε για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς , του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης».

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη


--

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35               
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

1 σχόλιο:

MILAN SOPHIE είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM©2020