Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε μόλις 3 ημέρες!!!

Πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε μόλις 3 ημέρες!!!


plevmonia-kathara-therapia


Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν καπνίσει πότε ούτε ένα τσιγάρο και εξακολουθούν να έχουν προβλήματα με τους πνεύμονες, ενώ άλλοι κάπνιζαν για 45 χρόνια και ακόμα και μετά από αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα τα πνευμόνια τους εξακολουθούν να λειτουργούν καλά … αυτό εξαρτάται από άτομο σε άτομο.
Στη συνέχεια θα σας αποκαλύψουμε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να καθαρίσετε τους πνεύμονες σε μόλις τρεις μέρες , λοιπόν…
– Δύο ημέρες πριν από τη διαδικασία αποτοξίνωσης, είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή σας. Το σώμα χρειάζεται να απαλλαχτεί από τις τοξίνες των γαλακτοκομικών προϊόντων , πριν από τον καθαρισμό των πνευμόνων.
– Μια μέρα πριν από τη διαδικασία, πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι βοτάνων πριν πάτε για ύπνο. Αυτό θα απελευθερώσει τις τοξίνες από το έντερο. Οι πνεύμονες δεν πρέπει να επιβαρύνουν με ”σκληρή δουλειά” οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.
– Την πρώτη ημέρα της αποτοξίνωσης, στύψετε δύο λεμόνια σε 300 ml νερό και πιείτε πριν από το πρωινό.
– Επίσης, την πρώτη ημέρα ,μετά από τις 10 πίνετε 300 ml χυμό γκρέιπφρουτ. Αν δεν σας αρέσει η γεύση μπορείτε να αντικαταστήσετε με χυμό ανανά. Οι χυμοί περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν το αναπνευστικό σύστημα.
– Πριν από το γεύμα, πιείτε 300 ml χυμού καρότου. Ο χυμός καρότων βοηθά στην αποτοξινώσει του αίματος , κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του καθαρισμού.
– Το βράδυ θα πρέπει να πιείτε 400 ml χυμό πλούσιο σε κάλιο. Το κάλιο δρά ως τονωτικό για τον καθαρισμό. Πριν πάτε στο κρεβάτι πιείτε 400 ml χυμό  κράνμπερι (Cranberry, Vaccinium macrocarpon). Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή διάφορων λοιμώξεων .
Αυτοί οι χυμοί καταναλώνονται μέσα σε 3 ημέρες, εκτός από την τελευταία ημέρα, όταν το βράδυ πριν από  τον ύπνο, θα πρέπει να κάνετε μια έγχυση: θα πρέπει να έχετε 10 σταγόνες έλαιο ευκαλύπτου, τα οποία  θα ρίχνετε σε 1 λίτρο βραστό νερό. Κάντε έγχυση, εισπνοή και  εκπνοή βαθιά 15-20 φορές.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να αναλάβετε τη φροντίδα του σώματός σας και να ασκείστε .
Σημείωση: Ένα ζεστό μπάνιο για 20 λεπτά κάθε μέρα , θα επιτρέψει το σώμα μέσω του ιδρώτα, να χάνει περισσότερες τοξίνες.
oxy
Μετά από 3 μέρες, σίγουρα θα έχετε ποιο υγιείς  και καθαρούς πνεύμονες , με αποτέλεσμα να να απολαμβάνετε μια καλύτερη ζωή .
Επιμέλεια:Ελένη Μιχαλάκη / newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: