Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

προσοχη !!! Η ημερομηνία τελειώνει στις 4 Οκτωβρίου ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ

ΠΡΟΣ TON ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ME THN ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
« ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α» - Ή «COMMERCIAL VALUE AA.Ε»  αντίστοιχα για τον καθένα των ασφαλισμένων, αναλόγως της περιπτώσεώς του με την ασφαλιστική εταιρεία που έχει συμβληθεί (ασφαλιστικής του συμβάσεως). –

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ   ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ

Του/της…του……….…και της…………….………….κατοίκου……….οδός …… αριθμός……, τηλέφωνο επικοινωνίας:……….

Κ A T A

Της ανώνυμης ασφαλιστικής εταιρίας με την επωνυμία: « ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής. Λ. Κηφισίας 62,  της οποίας η άδεια ανακλήθηκε δυνάμει της υπ' αριθ. 156/16/21.09.2009 αποφάσεως της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α)  όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο υπ' αριθμ. 11292/21-09-2009 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ), 
- ή   Της ανώνυμης ασφαλιστικής εταιρίας με την επωνυμία:  «COMMERCIAL VALUE AAE»  που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής. Λ. Κηφισίας 62,  της οποίας Η άδεια ανακλήθηκε δυνάμει της υπ' αριθ. 176/2/25-2-2010 αποφάσεως της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α) όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο υπ' αριθμ. 1468/26-02-2010 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ)-,
νομίμως εκπροσωπούμενης δυνάμει της υπ’ αριθμ. 6036/2012 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) από τον διορισθέντα εκκαθαριστή αυτής: Γεώργιο Ραουνά του Λοΐζου, σύμβουλο επιχειρήσεων.
************************************************************
Όπως πλήρως γνωρίζετε από τα αρχεία της εταιρείας: « ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α»   -ή "COMMERCIAL VALUE AAE" αντίστοιχα για τον καθένα των ασφαλισμένων -  (εφεξής «η εταιρία») που κατέχετε,  είχα συνάψει μαζί της ασφαλιστική σύμβαση κλάδου ζωής: (τίθεται τύπος και περιγραφή του ασφαλιστηρίου π.χ. εφάπαξ καταβολής κεφαλαίου ή συνταξιοδότησης ΑSPIS ASSET -ή Capital Plus αντίστοιχα για τον καθένα των ασφαλισμένων- κ.λ.π  με περιγραφή παροχών)…………………         εκδοθέντος του υπ'  αριθμ…………………ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Η διάρκεια του ως άνω ασφαλιστηρίου συμβολαίου συμφωνήθηκε σε …………έτη, ήτοι από ………έως…………….
Το σχηματισθέν/ σχηματιζόμενο  σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου, μαθηματικό απόθεμα η εταιρία επένδυε σε περιουσιακά στοιχεία (ήδη στο σύνολο των περιουσιακών της στοιχείων) στα οποία, σύμφωνα με τις ρητές διατάξεις του Νόμου (αρ.10 παρ.1 ΝΔ.400/ 1970). διατηρώ προνόμιο, προηγούμενο κάθε άλλου προνομίου.
Με την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας (απόφαση 156 της ΕΠ.Ε.Ι.Α, ΦΕΚ.11292/21-09-2009 Τ.Β΄για την ΑΣΠΙΣ  ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ     –(ή απόφαση 176 της ΕΠ.Ε.Ι.Α , ΦΕΚ 1468/26-2-2010 Τ.Β' για την "Commercial Value AAE")-  δεσμεύθηκε σε ασφαλιστική τοποθέτηση το σύνολο των περιουσιακών της στοιχείων και τέθηκε σε καθεστώς ασφαλιστικής εκκαθάρισης, υπαγόμενη εφεξής στις διατάξεις του Πτωχευτικού Κώδικα, (εκτός αν υφίσταται ειδικότερη ρύθμιση).
Δεδομένου ότι άλλη ασφαλιστική εταιρία δεν ανέλαβε την συνέχιση της ασφαλιστικής μου συμβάσεως, αυτή λύθηκε, με υπαιτιότητα της «εταιρίας», επελθούσης της ασφαλιστικής περίπτωσης και ως έγκυρη και ισχυρή διατηρεί τα δικαιώματά της.
Κατόπιν της από 19.06.2013 ανακοίνωσης του Επόπτη Ασφαλιστικής Εκκαθάρισης, για αναγγελία των απαιτήσεων στην ασφαλιστική εκκαθάριση (παρότι ρητά εκ του Νόμου δεν απαιτείται), δεδομένου ότι διατηρώ απαίτηση από ασφάλιση,
Και με την ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου,
ΑΝΑΓΓΕΛΩ
Την νόμιμη και εκκαθαρισμένη απαίτησή μου κατά της «εταιρείας», για το σύνολό της από το προαναφερθέν υπ' αρ. ………………..ασφαλιστήριο συμβόλαιο, για το ποσό των……………….... ευρώ..
Άλλως και όλως επικουρικώς για το ποσό των ………..  Ευρώ, που είχε αποθεματοποιήσει, άλλως όφειλε να έχει αποθεματοποιήσει για το εν λόγω ασφαλιστήριο συμβόλαιο η «εταιρία».
Και Σας καλώ
Να κάνετε δεκτή την προαναφερόμενη απαίτησή μου, για το προαναφερθέν ποσό : Των ………………. ευρώ   ΄Αλλως
Των... .     ευρώ
Να με κατατάξετε αντιστοίχως στον σχετικό πίνακα δικαιούχων ασφαλίσματος, της οφειλέτιδός μου, υπό ασφαλιστική εκκαθάριση τελούσας, ανώνυμης ασφαλιστικής εταιρίας με την επωνυμία: «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ»  Ή «COMMERCIAL VALUE AAE» για τον καθένα των ασφαλισμένων αντίστοιχα με την οποία έχει συμβληθεί.
Να προστατεύσετε το προνόμιό μου και τα δικαιώματά μου στο μαθηματικό απόθεμα που όφειλε να είχε σχηματισθεί και αποθεματοποιηθεί, άλλως είχε αποθεματοποιηθεί από την εταιρία.
Αθήνα…….-9-2013
Ο Αναγγέλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: