Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ονόματα-έκπληξη από το Ηράκλειο στο κόμμα του Μαριά



Δυναμικά συνεχίζει τη δράση του ο Νότης Μαριάς σε όλη την Ελλάδα, μετά την πολύ μεγάλη απήχηση που έχει το κόμμα του «Αντιμνημονιακοί Πολίτες».

Ο κ. Μαριάς βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρουσιάσει την ιδρυτική του διακήρυξη στο Βελλίδειο Ίδρυμα, έπειτα από μια μεγάλη περιοδεία που έκανε σε ολόκληρη τη Μακεδονία. Οι περιοδείες του κ. Μαριά θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες, με μια ακόμα κεντρική εκδήλωση να πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν γραφεία στο Ηράκλειο οι «Αντιμνημονιακοί Πολίτες», τα οποία θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης. Η Οργανωτική Επιτροπή του κόμματος προσανατολίζεται στην καλύτερη δυνατή οργάνωση, αλλά και στην δημιουργία ενός «κόμβου» επικοινωνίας και διαλόγου με εκατοντάδες πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τον κομματικό σχηματισμό.

Ήδη η πόλη του Ηρακλείου αριθμεί περισσότερα από 700 εγγεγραμμένα μέλη, ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς.

«Οι εκτιμήσεις είναι πάρα πολύ θετικές και υπάρχει ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον» αναφέρει ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του φορέα στο Ηράκλειο, Νίκος Ξυλούρης.

«Υπάρχουν πάρα πολλά θετικά μηνύματα από τη Μακεδονία όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο κ. Μαριάς, αλλά και πολλά θετικά μηνύματα και από την Αθήνα, όπου θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα» αναφέρει ο κ. Ξυλούρης και προσθέτει:

«Προς το παρόν προχωράμε χωρίς να έχουμε στη διάθεση μας κάποιες δημοσκοπήσεις, αλλά υπάρχει μια καλή πιστεύουμε οργάνωση που αποδίδει καρπούς και συνεχίζει ενδυναμούμενη μέρα με την ημέρα».

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα για τα ψηφοδέλτια των «Αντιμνημονιακών Πολιτών», ωστόσο το ενδιαφέρον πάρα πολλών ενεργών πολιτών, αλλά και πολιτικών στελεχών που επιθυμούν αλλαγή πορείας να είναι έκδηλο.

Σίγουρα πάντως, ψηφοδέλτια θα έχει ο Νότης Μαριάς πανελλαδικά, ενώ ειδικά για το Ηράκλειο αναμένεται να υπάρξουν «ηχηρές» συμμετοχές, που ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να είναι μέσα στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: