Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ........

Δεν φύονται μόνο στα ΧΑΝΙΑ πορτοκαλιές, το μεσογειακό δέντρο,
έκανε την εμφάνησή του και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο ΛΟΓΟΣγια μετακίνηση συναδέλφου υπαλλήλου της Νομαρχιακής Αυτ/σης Θεσ/νίκης Γεωργίου Χατζόπουλου , προϊσταμένου του Τμήματος Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε), που είχε και την συνευθύνη του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) της Νομαρχίας,για το οποίο υπήρξαν τεκμηριωμένα δημοσιεύματα[φωτοτυπίες επιταγών] για κακοδιαχείρηση,για ξέπλημα χρήματος για μύρα λεφτά που πήγαιναν σε άτυπους συνεργάτες του ΝΟΜΑΡΧΗ, μεταξύ αυτών και του περίφημου "κουμπάρου" Πανάγου Αναγνωστόπουλου.

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ήταν για την Δ/νση Απσχόλησης,υπηρεσία που είναι υπό κατήργηση μια και οι αρμοδιότητες της μεταφέρθηκαν στη περιφέρεια.
Ο συνάδελφος Χατζόπουλος δήλωσε ότι αδεινατεί να πάει στη νέα του θέση, επικαλούμενος οικογενειακά προβλήματα, δεν πήγε στην διαταζόμενη από το Νομάρχη θέση και με διάφορες νομότυπες κινήσεις (αναρρωτική άδεια κ.λ.π) ενώ παράλληλα προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο προσβάλλοντας την απόφαση μετακίνηση του, σαν παράτυπη.
Επειδή δεν ήταν για υπηρεσιακές ανάγκες,αλλά για να απομακρυνθεί από την θέση του επειδή δεν συναινούσε στις παρατυπίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: