Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

CACTUS BEACH Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Family Resort

CACTUS BEACH

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Family Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://www.cactushotels.gr/en
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 από τον αείμνηστο Θεόφιλο Χαλκιαδάκη ως τουριστική μονάδα φιλοξενίας έχοντας στην κατοχή της μόλις 27 δωμάτια. Η ιδέα, οι στόχοι και το όραμα έγιναν γενεσιουργό δύναμη για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της καθώς σήμερα η επιχείρηση απαρτίζεται από μια οικογένεια καταλυμάτων με το διακριτικό τίτλο Cactus Hotels δυναμικότητας 740 δωματίων διαφορετικών κατηγοριών.

Πυρήνας της φιλοσοφίας της επιχείρησης είναι η έννοια της αειφόρου ανάπτυξης. Η επιχείρηση αναγνωρίζει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προερχόμενο από αειφόρες στρατηγικές και έτσι ισορροπεί την επιτυχία ανάμεσα στο κέρδος, τη διατήρηση του περιβάλλοντος και την ευημερία της κοινωνίας.

Η επιχείρηση έχει συντάξει μια σειρά πολιτικών τις οποίες επικοινωνεί σε ετήσια βάση με το προσωπικό αλλά και τους επισκέπτες της.

Οι πολιτικές αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια, το περιβαλλοντικό στοιχείο, τον εργασιακό τομέα, τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και την προστασία του παιδιού από κάθε μορφή κακοποίησης.

Το Cactus Beach, συγκεκριμένα αποτελεί κατάλυμα κατηγορίας τεσσάρων αστέρων και είναι το family friendly hotel της οικογένειας των Cactus Hotels.


Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο διαμονής που επιθυμεί με όλες τις ανέσεις που του προσφέρει το Cactus Beach.

Διαθέτει και προσφέρει μια σειρά επιλογών σε τύπους δωματίων και παροχών. Διαθέτει τρεις πισίνες, δύο παιδικές πισίνες, μια παιδική χαρά, ένα γήπεδο mini golf, ένα γήπεδο beach volley, ένα mini club, τρία εστιατόρια , 3 pool snack bars και ένα κεντρικό, coffee shop με τζάκι και tv corner, spa and gym fitness center, παραλία με ξαπλώστρες ομπρέλες και μπαρ, παροχή ιντερνέτ, συνεδριακό χώρο, παιδικό σταθμό για τα παιδιά του προσωπικού μας και ελεύθερο παρκινγκ.


Απολαύστε το γεύμα ή και το δείπνο σας στο κεντρικό εστιατόριο την Trattoria ή την ταβέρνα με παραδοσιακή κουζίνα του ξενοδοχείου. Το Cactus Beach είναι έτοιμο να σας καλύψει κάθε γαστρονομική προτίμηση συνδυάζοντας διαφορετικές κουζίνες και ειδικά διαμορφωμένο μενού για χορτοφάγους, αλλεργικούς αλλά και ειδικό μπουφέ για τα παιδιά.

Χαλαρώστε σε μία από τις πισίνες του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα δροσιστικά κοκτέιλ των μπαρ του ξενοδοχείου.

Χαρίστε ένα δώρο στον εαυτό σας απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες spa και gym του ξενοδοχείου. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία μετά από την παροχή των υπηρεσιών του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού μας ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν στο mini club και στην παιδική χαρά του ξενοδοχείου υπό την ασφαλή επίβλεψη των παιδαγωγών.

Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο διασκέδασης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου αλλά και για τους πιο τολμηρούς δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε μια σειρά water sports διαχειριζόμενα από εξωτερικό συνεργάτη στην παραλία δίπλα στο ξενοδοχείο.

Ιδανικός προορισμός και επιλογή διαμονής και για οικογένειες καθώς το Cactus Beach προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους από έμπειρη ομάδα animation καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η 24η εξυπηρέτηση από το πολύγλωσσο και φιλικό προσωπικό της ρεσεψιόν, η ευγένεια και άψογη παροχή υπηρεσιών από το προσωπικό καθαριότητας , η φιλοξενία και εξυπηρέτηση από το προσωπικό σε εστιατόρια και μπαρ είναι χαρακτηριστικά της οικογένειας του Cactus Beach για τα οποία είμαστε περήφανοι.
Από το 0 έως και το

Δεν υπάρχουν σχόλια: