Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Δεν κινδυνεύει από πλειστηριασμό κατοικία με ασφαλισμένο στεγαστικό δάνειο"

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  2-05-2017
   



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας φίλοι θέλω απλώς να χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο υπάλληλο δανείου, τον κ. Ben Lee, ο οποίος με βοήθησε με ένα δάνειο, χρειάζομαι πολύ 7.000.000,00 δολάρια ΗΠΑ, οπότε ήρθα με τον κ. Ben Lee έναν υπεύθυνο δανείου, γι 'αυτό ήρθα σε επαφή με το email του και εγώ πήρα το ποσό του δανείου $ 7.000.000,00 USD. Θα συμβουλεύσω όποιον έχει ανάγκη δανείου να επικοινωνήσει με το email: 247officedept@gmail.com Ή μπορείτε να κάνετε whatsapp του μέσω +1-989-394-3740.

BLANKATMCARDMASTER@GMAIL.COM είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ. Είμαστε καθολικοί διαδικτυακοί βοηθοί. Πουλάμε φυσικές κάρτες ATM και μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χωρίς κανένα πρόβλημα.
EMAIL: (blankatmcardmaster @ gmail.com)
WHATSAPP: +18453775508

james henry είπε...

Γεια σας, με λένε Dr. Camden Thompson από το University Of Texas Teaching Hospital, είμαι ειδικός στη Χειρουργική οργάνων και ασχολούμαστε με την αγορά οργάνων από ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν, και βρισκόμαστε στην Ηνωμένη Πολιτεία, αλλά το κεφάλι μας Το γραφείο βρίσκεται στις ΗΠΑ Texas. εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το νεφρό σας ή να πουλήσετε οποιοδήποτε μέρος του οργάνου του σώματός σας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
Email: camdenthompson995@gmail.com
Αριθμός Whatsapp: +13252521944
Ελπίζοντας να σας ακούσω.
Χαιρετισμοί,
Δρ Camden Thompson
C.E.O
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.