Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ε.Π.Κ.Κρήτης:¨Ο Νόμος Κατσέλη δεν καταργείται από την Κυβέρνηση Τσίπτρα

ΝΕΟ!!!
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΉΠΤΕΣ ΓΙΑ ΡΎΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει όλους τους δανειολήπτες, ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα ,σύμφωνα με ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας,διατηρεί τον Νόμο 3869/2010 τον γνωστό ως Νόμο Κατσέλη ,για  όλους τους αδύναμα οικονομικά πολίτες, που πλήγηκαν από τα μέτρα των μνημονίων και της οικονομικής ύφεσης.Ιδιαίτερη φροντίδα θα πάρει με νέα Νομοθεσία , για την πρώτη κατοικία  για όλους τους πολίτες που είναι χρεωμένοι ,συμπεριλαμβανομένους και τους Εμπόρους.Επίσης στη νέα νομοθεσία θα υπάρξει διάταξη που θα θα απαγορεύει την πώληση των δανείων σε ξένες εταιρείες και φανς .Ένεκα τούτου καλούμε τους οφειλέτες, να  φροντίσουν στην τακτοποίηση των οφειλών τους, με την οικονομική μπόρεση του καθενός .Ο Νόμος Κατσέλη, με την καλή χρήση, από τους δικαστές της Χώρας, με τις εκατοντάδες αποφάσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα, μας έχει αποδείξει ότι είναι το καλύτερο μέσο για την οικονομική ελάφρυνση του κάθε δανειολήπτη.Δεν ωφελεί λοιπόν κανένα να παραμελεί την διευθέτηση των οφειλών του.Είτε  έχει να πληρώσει είτε όχι οφείλει να δει την χρέωση ως πρόβλημα που έχει εκτός από ατομικές συνέπειες  και ευρύτερες κοινωνικές.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Είστε ενδιαφέρονται για δυαδική διαπραγμάτευση, μπορώ να διαχειριστώ το λογαριασμό σε ένα τρομερό κέρδος, εργάζομαι με την καλύτερη οργάνωση Trade/FX εμπόριο. κάνουμε χρήση της καλύτερης στρατηγικής διαπραγμάτευσης που μας συντηρεί με καλό αποτέλεσμα που έχει θέσει τον οργανισμό σε καλύτερη θέση.
Αυτά είναι πιθανά κέρδη εβδομαδιαίως.
$150 λάβετε $1650 εβδομαδιαία
$300 λάβετε $3300 εβδομαδιαία
$500 λάβετε $5400 εβδομαδιαία
$1000 λάβετε $10.000 εβδομαδιαία
$1.500 λάβετε $15.400 εβδομαδιαία
$2000 λάβετε $20.800 εβδομαδιαία
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Howard μέσω WhatsApp: (+ 1-857-3099-158) email: bitcoin.miners.howard@gmail.com ς: bitcoin.miners.howard@gmail.com

Unknown είπε...

Χαίρετε,

Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου 3% για τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και συνεργαζόμαστε. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημα δανείου.

Αυτή η προσφορά αφορά σοβαρά άτομα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω:
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: freeloanservice069@gmail.com


Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό, γρήγορο και δυναμικό.

Τις καλύτερες ευχές,
Ντέρεκ Ντάγκλας
freeloanservice069@gmail.com

MLB LOANS είπε...

Δάνειο έκτακτης ανάγκης.

Εγκρίνουμε fast funds για ιδιώτες και εταιρικούς φορείς με επιτόκιο 2%, γίνονται δεκτοί και αιτούντες κακής πίστωσης. Οι υπηρεσίες μας είναι πολύ αξιόπιστες και ανθεκτικές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το γρήγορο δάνειό σας οποιουδήποτε τύπου για τη διευθέτηση του προϋπολογισμού σας, μέσω
(mlbloanfirm@gmail.com ή mlbloanfirm@yahoo.com) η επιτυχία είναι η προτεραιότητά μας.


Εμπιστευτείτε τις ικανότητές μας, η ευτυχία είναι δική σας καθώς πατρονάρετε.

Γρήγορες επαφές παρακάτω!!

Τις καλύτερες ευχές!!
Viber: +2348078301295
Whatsapp: +2348078301295
Υπογεγραμμένο:
Διαχείριση!