Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Γράφει  η Ιωάννα Μελάκη

 Νέοι και πετυχεμένοι  επαγγελματίες της Περιφέρειας Κρήτης , τολμούν να ονειρεύονται , αλλά ακόμα και  βάζουν ως μέγιστο στόχο,  στην Ελλάδα της Κρίσης. την  ανάπτυξη στην Κρήτη και τη Κρήτη να είναι η πρώτη Περιφέρεια που θα βγει από την κρίση.

Νίκος Χαλκιαδάκης 

Νίκος Χαλκιαδάκης Μέσα σε εκείνους  τους νέους που  έχει όραμα ,όρεξη  ,για τα προβλήματα της  Περιφέρειας  και είναι έτοιμος  να αγωνιστεί για μια αναπτυξιακή Κρήτη, ονειρευόμενος   μια νέα Κρήτη , είναι και ο Νίκος Χαλκιαδάκης  ένας έντιμος και άφθαρτος επιχειρηματίας ,ο οποίος συμμετέχει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα

  Στο στίβο της πολιτικής, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, ένας ακόμη άνθρωπος του Τουρισμού. Ο Νίκος Χαλκιαδάκης ,αποφάσισε να κατέβει στις επερχέμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα, θεωρώντας τον πανέξυπνο πολιτικό και με ευρείς στόχους για την Περιφέρεια της Κρήτης, για το νησί, που αγάπησε με το πάθος, αποδεικνύοντας  το με έργα στο παρελθόν.

Πρόκειται για μια σημαντική υποψηφιότητα, καθώς ο συμπαθής Νίκος Χαλκιαδάκης, έχει αναπτύξει σημαντική επαγγελματική αλλά και συνδικαλιστική δράση δείχνοντας ξεχωριστά δείγματα γραφής.

Ένα μικρό Βιογραφικό


Γεννήθηκε το 1965 στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε εκεί. Το 1982 αποφοίτησε απο το λύκειο Κοραής και συνέχισε τις σπουδές του σε Τουριστική Σχολή στο Μόναχο της Γερμανίας. Μιλάει 5 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά και Γαλλικά) και γνωρίζει άριστα τον τουριστικό τομέα.
Είναι παντρεμένος με την Άνια και έχει έναν γιο 24 χρονών.
Ασχολήθηκε με την οικογενειακή τους επιχείρηση από το 1983 όπου και ακόμη την διευθύνει με μεγάλη επιτύχια και ανάπτυξη. Η επιχείρησης του Cactus Hotels απασχολούσε μέχρι το Μάιο του 2010, 120 εργαζόμενους και από τότε έχει αυξήσει τους εργαζόμενους της σε 230 σε καιρούς οικονομικής ύφεσης και κρίσης, δίνοντας ιδιαίτερη φροντίδα στην απασχόληση και μια ανάσα τόσο στις ίδιες τις οικογένειες, αλλά και στην τοπική οικονομία.
Έχει επίσης σκοπό και στόχο μέσω της ΄Ενωσης Ξενοδόχων να ενώσει τον Πρωτογενή τομέα (αγροτικά προϊόντα) με τον δευτερογενή (Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις).
Τα τελευταία χρόνια τα ξενοδοχεία Cactus Royal και Cactus Beach έχουν βραβευθεί με δεκάδες διεθνή βραβεία σε όλους τους τομείς με τελευταία επιτυχία την βράβευση του Cactus Royal στα καλύτερα 100 ξενοδοχεία του κόσμου από την διεθνή σελίδα αξιολόγησης του Holidaycheck.

Κανένας Κρητικός Μόνος Του


Κάθε κάτοικος της Κρήτης είναι το ίδιο σημαντικός
Στόχος μας είναι η Κρήτη να είναι η πρώτη Περιφέρεια που θα βγει από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: