Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, οφείλει να δώσει τις συμβουλές της , αλλά και τις ευχές της στους μαθητές της Χώρας μας που έχουν μπει στον αγώνα των εξετάσεων, για να έχουν άριστα αποτελέσματα, όσο αφορά την απόδοση αλλά την υγεία τους.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΈΣ

-Ξεκινήστε το διάβασμα με προγραμματισμό, αποβάλλοντας το άγχος σας.
-Προσέξτε τη διατροφή σας, οι ημέρες των εξετάσεων ,μας επιβάλλει σωστή διατροφή, με τροφές που μας δίνουν ενέργεια -Αφήστε
τις ενδοοικογενειακές εντάσεις , αλλά και κριτικές φίλων, σχετικές με τις πανελλαδικές εξετάσεις και γεγονότα που μπορούν να μας επηρεάσουν αρνητικά..
-Προτιμήστε για την μετάβαση στο τόπο των εξετάσεων, να σας μεταφέρει συγγενικό πρόσωπο ή προτιμήστε τα πόδια σας .Τυχόν ατυχήματα μπορούν να σας στερήσουν ακόμη και τις εξετάσεις. -Κοιμηθείτε χωρίς να έχετε στο μυαλό σας,τις εξετάσεις,η καλύτερη απόδοση έρχεται από ξεκούραση..
-Οφείλετε να παρουσιάζεστε έγκαιρα στο εξεταστικό κέντρο.
-Αποφύγετε συζητήσεις με τους συμμαθητές σας ιδιαίτερα για θέματα που θα σας προκαλέσουν άγχος και νευρικότητα.Φροντίστε εάν δίνετε Πανελλαδικές, να έχετε μαζί σας το δελτίο υποψηφίου, δυο στυλό γαλάζιου ή μαύρου χρώματος, μολύβι και γόμα. Καλό είναι να έχετε μαζί σας στην τάξη ένα φιαλίδιον από νερό.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

-Μη πιέζετε τα παιδιά σας, επαναλαμβάνοντας λεκτικούς χαρακτηρισμούς, που θα ρίξουν την ψυχολογία τους.
-Αποφύγετε οτιδήποτε δυσάρεστο τις ημέρες των εξετάσεων.
-Στηρίξτε τα παιδιά σας με την συντροφικότητα και το ενδιαφέρον σας
Τέλος, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εύχεται σε όλους τους μαθητές, καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους!!!


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: