Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ρωτήστε τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους καθώς και τους καρκινοπαθείς αν θέλουν να σας εντυπωσιάσουν

Καταγγελία κ. Σάκη Τσιανάκα Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Οινοφύτων

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες πολιτών που γίνονται εδώ και αρκετό καιρό και αφού έχουν λάβει γνώση πλέον οι αρμόδιοι εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση. Μιλάμε βέβαια για την αποκατεστημένη χωματερή των Οινοφύτων για την οποία δόθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και στις φωτογραφίες που βλέπουμε είναι οφθαλμοφανές πως πρόκειται για ακόμα ένα οικολογικό έγκλημα στο οποίο κάνουν κάποιοι τα στραβά μάτια.

Μεταβήκαμε στο σημείο βλέποντας σκεπασμένους νέους τόνους σκουπιδιών να σιγοκαίουν. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής, ποιός τα ρίχνει και ποιός τους καλύπτει και το σημαντικό ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΕΙ; Εχει ήδη ενημερωθεί η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών περιβάλλοντος, αναμένουμε απαντήσεις.

Κατηγορηθήκαμε πως κάνουμε κακό στον τόπο αναδεικνύοντας τα προβλήματα της περιοχής με λάθος τρόπο και λέγοντας ψέματα και θεωρούν πως γίνονται για λόγους εντυπώσεων όταν αυτοί έδιναν ρεσιτάλ εντυπωσιασμού προεκλογικά κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις ως σωτήρες της περιοχής ''δίνοντας'' λύση στο θέμα της ρύπανσης, όταν σε άλλες παλαιότερες περιπτώσεις συγκάλυπταν το γεγονότα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα της περιοχής.

Ρωτήστε τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους καθώς και τους καρκινοπαθείς αν θέλουν να σας εντυπωσιάσουν για το συγκεκριμένο θέμα.

Ανέφεραν προσωπικές φιλοδοξίες. Σας γνωστοποιώ λοιπόν πως δεν έχω σκοπό να κάνω επάγγελμα την προσφορά μου στον τόπο όπως αρκετοί από εσάς.

ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ.

Εχετε χάσει πλέον την αξιοπρέπεια σας και το ξέρετε.

Να χαρεί ο κόσμος καλοσύνη......περαστικά μας!
Τσιανάκας Σάκης
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Οινοφύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: