Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Ανεπίσημη αλλά ουσιαστική η επίσκεψή του Περιφερειάρχη Κρήτης...

img_8404

Λίγα 24ωρα μετά την επανατοποθέτηση του κ. Αθανασίου Καρούτζου ως Γενικού Γραμματέα στην Περιφέρεια Κρήτης, άρχισαν ευχάριστες αιφνιδιαστικές επισκέψεις, όπως η σημερινή που τον πετύχαμε σε κεντρικό καφέ-ζαχαροπλαστείο της πόλης μας να συζητά με τους δημάρχους Σούδας και Καντάνου, αλλά και ν’ ανταλλάσει ευχές με πελάτες του καταστήματος, οι οποίοι με εγκαρδιότητα του ευχόταν τα καλύτερα…

img_8406Ο κ. Αθανάσιος Καρούτζος μαζί με τον δήμαρχο Σούδας κ. Γιάννη Περάκη, τον Δημοσιογράφο κ Ξεκουκουλωτάκη, την Πρόεδρο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών κα Ιωάννα Μελάκη, τον δήμαρχο Καντάνου κ.Ευτύχιο Δασκαλάκη και άλλους.

Είναι γνωστή η πετυχημένη πορεία του κ. Καρούτζου κατά το παρελθόν με τη δίκαιη συνεισφορά σε όλους τους νομούς του νησιού, τιμώντας με τον όρο «Περιφέρεια» όλη την Κρήτη. Σε απάντηση της ερωτήσεως που του θέσαμε επεσήμανε τα εξής: “Πρόθεση μου είναι να δώσουμε τη σημασία που πρέπει στο νομό Χανίων και σε όλους τους άλλους νομούς της Κρήτης γι’ αυτό πολύ σύντομα θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν και την συχνή προσωπική μου παρουσία στα Χανιά. Για την ημερίδα που με ρωτήσατε σχετικά με τον βόρειο οδικό άξονα που θα πραγματοποιηθεί στις 21 του μήνα θα προσπαθήσω να παραβρεθώ γιατί πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα”.

Όλοι που ρωτήθηκαν, είχαν κάτι καλό να πουν για τον νέο Περιφερειάρχη στον οποίο ευχήθηκαν η νέα θητεία να είναι ακόμα πιο πετυχημένη από την προηγούμενη. Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι και οι δηλώσεις των δημαρχών Καντάνου και Σούδας κ. Γιάννη Περάκη και Ευτύχη Δασκαλάκη.

Ιωάννης Περάκης δήμαρχος Σούδας: “Ο κ. Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούτζος μου ζήτησε να έχουμε μια συνάντηση μαζί πριν κάνει την οποιαδήποτε επίσημη επίσκεψη του στο νομό μας. Η συνάντηση μας ήταν πολύ εποικοδομητική και είχε σχέση με το θέμα των υγρών καυσίμων όπου η πορεία των γεγονότων, έχει πάρει μια άλλη μορφή. Του ζήτησα λοιπόν να κάνει ότι θα έκανε και ο προκάτοχός του, αν παρέμενε ακόμα στη θέση του”.

Ευτύχιος Δασκαλάκης δήμαρχος Σούδας: “Η επανατοποθέτηση του κ. Καρούτζου στη θέση του Γενικού Γραμματέα Κρήτης αποτελεί μια πολύ σωστή κυβερνητική επιλογή και είναι τιμή για την Κρήτη μας. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια με επιτυχία και σεβασμό την Αυτοδιοίκηση τιμώντας με τις αποφάσεις του όλους τους νομούς του νησιού μας. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία των ζητημάτων όπως και προβλημάτων που απασχολούν το νησί μας ότι θα πάνε καλά με επικεφαλής στην Περιφέρεια έναν άνθρωπο δραστήριο και ευφυή που γνωρίζουν και αγαπούν όλοι οι Κρητικοί”.

Φωτ. 8404, 8405 και 8406. Ο κ. Αθανάσιος Καρούτζος μαζί με τον δήμαρχο Σούδας κ. Γιάννη Περάκη, τον Δημοσιογράφο κ Ξεκουκουλωτάκη, την Πρόεδρο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών κα Ιωάννα Μελάκη, τον δήμαρχο Καντάνου κ.Ευτύχιο Δασκαλάκη και άλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: