Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Αξίζουν περισσότερα...

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, κρίνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,Ν.Χαν για την ελάφρυνση των ΑμΕ.Α (έκπτωση των τελών καθαριότητας κατά 35%) ανεπαρκή, καθότι τα άτομα που μπορεί να ωφεληθούν είναι ελάχιστα, ζητάμε να υπάρξει προσθήκη στην απόφαση αυτή, ώστε, με το μέτρο αυτό να μπορέσουν να ωφεληθούν όλα τα άτομα που ανήκουν σαυτήν την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα και να συμπεριλάβει όλα τα ΑμΕΑ, αυτής της υψηλής αναπηρίας ανεξάρτητα εάν έχουν σύνδεση παροχής στο όνομά τους.
Το μέτρο πρέπει να αφορά όλες τις καταναλωτικές οικογένειες, που έχουν μέλη τους ΑμΕΑ, χωρίς διάκριση ,δεν θεωρούμε στοιχείο επιλέξιμο το όνομα σύνδεσης του καταναλωτή. Ένας καταναλωτής ΑμΕΑ, με τόση υψηλή αναπηρία, τις περισσότερες φορές φιλοξενείτε σε οικείους του, επομένως μια ηθική και οικονομική ανάσα, για αυτούς τους ανθρώπους (οικείους) θα ήταν το μέτρο που θα περιλάμβανε και αυτούς.

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, συμπαρίσταται και συμπορεύεται σε κάθε αρχή, που ενεργοποιεί μέτρα υπέρ των Καταναλωτών, μέτρα αναπτυξιακά, μέτρα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: