Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Προκηρύσσονται εισαγωγικοί διαγωνισμοί

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων προκηρύσσονται εισαγωγικοί διαγωνισμοί για την Εθνική Σχολή Δημόσιας διοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.) και για την Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Τ.Α.) του Εθνικού Κέντρου δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 20 και 21 Ιουνίου 2009. Ο συνολικός αριθμός των εισακτέων ορίζεται στους εκατό (100) για την Ε.Σ.Δ.Δ. και στους εβδομήντα (70) για την Ε.Σ.Τ.Α.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιδιώτες, αλλά και υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄και β΄ βαθμού, που κατέχουν πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής, και οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις διορισμού σε δημόσια υπηρεσία.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ή να ταχυδρομήσουν επί αποδείξει στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Πειραιώς 211, 177 78, Ταύρος, την έντυπη αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Τρίτη 21 Απριλίου 2009 έως και την Δευτέρα 11 Μαΐου 2009, αναφέροντας στο φάκελο αποστολής τη Σχολή ή τις Σχολές προτίμησής τους.
Το προκαταρκτικό στάδιο και των δύο διαγωνισμών είναι κοινό και περιλαμβάνει γραπτή δοκιμασία των υποψηφίων υποχρεωτικά στα ακόλουθα μαθήματα και στις παρακάτω ημερομηνίες:
20/6/09 Σάββατο Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους
21/6/09 Κυριακή Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα των Σχολών: 213 1306 235, 242, 243, 253, 271, 397. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), στα Περιφερειακά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Π.ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. http://www.ekdd.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: