Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Βιάγκρα το... καρπούζι!

Μία φέτα του δροσιστικού φρούτου προσφέρει στους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία σχεδόν τα ίδια οφέλη με το θαυματουργό μπλε χάπι «E» 4/7

Τι είναι αυτό που προσφέρει με φυσικό τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του μπλε χαπιού Βιάγκρα, έχει κόκκινο χρώμα και δροσερή γεύση;

Το ζουμερό καρπούζι, το φρούτο που μας ξεδιψά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αναδεικνύεται ο καλύτερος αντίπαλος του διάσημου χαπιού της Pfizer, ικανοποιώντας με φυσικό τρόπο τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου.


Βιάγκρα το... καρπούζι!

Μία φέτα καρπούζι παρέχει σχεδόν τα ίδια οφέλη που προσφέρει ένα χάπι Βιάγκρα στους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία, υποστηρίζουν επιστήμονες από το Τέξας, σε μελέτη τους που χρηματοδοτείται από το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ.

Θεραπείες

Βιάγκρα το... καρπούζι!
Οπως επισημαίνουν οι ερευνητές, το δροσιστικό καλοκαιρινό φρούτο, που χρησιμοποιείται και στην ομοιοπαθητική για θεραπείες των νεφρών, εμπεριέχει δύο «μαγικές» ουσίες που ενισχύουν τη λίμπιντο του ανδρικού πληθυσμού.

Πρόκειται για την αντιοξειδωτική ουσία λυκοπένη (εμπεριέχεται κυρίως στις τομάτες και βοηθά τον οργανισμό να αναπτύξει αντιοξειδωτική δραστηριότητα καταπολεμώντας διάφορες ασθένειες) και το συστατικό κιτρουλίνη, που βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώσουν, όπως το Βιάγκρα, αλλά με φυσικό τρόπο.

Η κιτρουλίνη αντιδρά με τα ένζυμα του σώματος, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και μετατρέπεται σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που τονώνει την καρδιά, το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

«Η αργινίνη αυξάνει την παραγωγή νιτρικού οξέος, που χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία, με τον ίδιο τρόπο που το κάνει το Βιάγκρα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας», επισημαίνει ο Μπιμου Πατίλ, ερευνητής και διευθυντής του Κέντρου Βελτίωσης Οπωρολαχανικών Α & Μ, στο Τέξας. Οπως υπογραμμίζουν οι επιστήμονες, απαιτείται η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας του φρούτου για τη λήψη αρκετής κιτρουλίνης που θα ανεβάσει τα επίπεδα αργινίνης.

Από την πλευρά του, ο Τοντ Βέχνερ, που μελετά την καλλιέργεια καρπουζιών στο Πανεπιστήμιο της Β. Καρολίνας τονίζει ότι, ο χρήστης του Βιάγκρα δεν θα πρέπει να περιμένει τα ίδια αποτελέσματα από το καρπούζι.

«Μπορεί το καρπούζι να μην έχει παρενέργειες, όπως το Βιάγκρα, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο οποιασδήποτε φαρμακευτικής αγωγής», υποστηρίζει ο Αμερικανός καθηγητής. Προσθέτει ακόμα ότι το μόνο μειονέκτημα του καρπουζιού, εάν καταναλωθεί σε μεγάλη ποσότητα, είναι η έντονη διουρητική ιδιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: