Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Ε.Π.Κ.Κρήτης :" Εταιρίες τηλεφωνίας, παραπλανούν τους κατανααλωτές,για την αναβάθμιση του Ίντερνετ".


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

   Με αφορμή τα παράπονα και τις  καταγγελίες εκατοντάδων καταναλωτών , για αφόρητες τηλεφωνικές οχλήσεις για αναβάθμιση  των υπηρεσιών ιντερνετ ,εντός Κρήτης, αλλά και εκτός αυτής, εν μέσω κορονωιού,η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, διαμαρτύρεται  έντονα δημοσίως, με ανακοίνωσή της  ,καταφφέλοντας  τους παρόχους  των τηλεφωνικών αυτών  υπηρεσιών ,λέγοντας.

"κύριοι,
  Σταματήστε να συμπεριφέρεστε με  άτακτες εμπορικές τακτικές και πρακτικές ,παραπλανώντας τους πελάτες σας καταναλωτές, εν μέσω Κορονωιού, τάζοντας τους τηλεφωνικά ή με sms, αναβάθμιση των υπηρεσιών σας και ιδιαίτερα την ταχύτητα του ιντερνετ και μάλιστα ,τώρα  που οι άνθρωποι μένουν στα σπίτια τους και η υπηρεσία του ιντερνετ ,τους είναι άκρως απαραίτητη
Η μέθοδος της παραπλάνησης αποκαλύπτεται , με την προσφορά μεγαλυτέρων ταχυτήτων (αναβάθμιση της ταχύτητας από 25 Mbps σε 50 Mbps ή και 80 Mbps.) πράγμα που δεν πραγματοποιείται
 Σε κάθε περίπτωση όμως αποκρύπτετε : 
 - Ότι, με την υπογραφή της νέας σύμβασης, δεσμεύεται ο καταναλωτής ,για άλλα δύο χρόνια.
- Ότι ,το κόστος του μηνιαίου λογαριασμού του καταναλωτή, με την αναβάθμιση ,θα αυξηθεί κατά 50% - 100% περίπου, αφού προσθέτετε επιπλέον παροχές, τις οποίες ο καταναλωτής δεν ζήτησε και δεν χρειάζεται.
- Ότι οι ταχύτητες του δικτύου, που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στις περισσότερες περιοχές, δεν επιτρέπουν την αναβάθμιση.
- Ότι σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρξει διακοπή της σύνδεσης για αρκετές ημέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καλούμε τους καταναλωτές:
- να μην παίρνουν βιαστικές αποφάσεις και μάλιστα πιεσμένοι από την ¨καραντίνα" του κορονωιού  σε τηλεφωνικές πιέσεις για δήθεν παροχές και αναβαθμίσεις.Να καταγγέλλουν την υφιστάμενη πίεση, που δέχονται στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, και να ζητούν η πρόταση να τους γίνεται γραπτώς(email)
- Παρα ταύτα , όσοι συναίνεσαν από το σπίτι τους,, μπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και να αρνηθούν τη νέα σύμβαση.
- όσοι υπέγραψαν την αναβάθμιση, να ζητήσουν τη μέτρηση της ταχύτητας του Ίντερνετ και σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στη συμφωνία να απαιτήσουν την ακύρωση της σύμβασης. Μπορούν να ελέγξουν άτυπα την ταχύτητα του ίντερνετ εδώ: https://www.speedtest.net/run 
Επειτα από τα παραπάνω ,καλούμε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ως αρμόδια  Ανεξάρτητη Αρχή, να προβεί σε ελέγχους και να επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις, ώστε να σταματήσει αυτή η νέα τακτική των εταιρειών τηλεφωνίας διότι  πρέπει επιτέλους  κάποιος να βάλει φρένο σε αυτή την επιδημία  παραπλάνησης και εξαπάτησης των καταναλωτών. Τέλος, ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε πλέον , ως Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αυτή την απαράδεκτη απαξίωση που εφαρμόζετε εκ της θέσεως σας , να απαξιώνετε την επικοινωνία με τους πελάτες σας, να μη μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας, παρά να είναι σε αρκετή ώρα σε αναμονή και ακολούθως να παραπέμπεται από τηλέφωνο σε τηλέφωνο, ενώ εσείς παίρνετε το δικαίωμα με τους συνεργάτες σας, να επικοινωνείτε  σε ακατάλληλες για το κοινό ωρες και μάλιστα παραπλανώντας τους.

2 σχόλια:

MILAN SOPHIE είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ LIGHTSTREAM©


Η LIGHTSTREAM είναι η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακού δανείου που σας παρέχει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς άγχος ή πολλή γραφική εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκαν από τις τράπεζες λόγω του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματός σας; ή ανησυχείτε για το διαδικτυακό δανεισμό.

Μην ανησυχείτε πια γιατί τα LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσουν δάνειο με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, κατασκευαστικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

E-MAIL 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
E-MAIL 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM©

Bruce Davids είπε...

Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε στεγαστικά δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς.;
Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε email (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5000 έως 200 εκατομμυρίων $ για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου από 1 έως 30 χρόνια (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε στείλτε μας email στο
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ferratum.loans@gmail.com