Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Δικαίωση δανειολήπτη ,με διάσωση της περιουσίας του και "κουρεμα¨" του χρέους του ,κατά93%


Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης epkxan@gmail.com


 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 12-5-2020

Αισιόδοξα είναι τα  αποτελέσματα, που  με τις θετικές αποφάσεις τους, μας φέρνουν τα Ειρηνοδικεία της Κρήτης,για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά , εν μέσω κορονωνιού, δίνοντας την προσδοκώμενη ελπίδα,για την επόμενη ημέρα, σε χιλιάδες υπερχρεωμένους καταναλωτές, που έχουν ενταχθεί στις διατάξεις του ν.3869/2010, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, αναφέρει η ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.
Στην ανακοίνωση η ΄Ενωση ,αναφέρει:
Σχετική είναι η απόφαση ,που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Ιεράπετρας ,για οφειλέτη, με προβλήματα αναπηρίας και υγείας, που εντάχθηκε  στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη ,"περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών" ένας συμπολίτης μας, με αναπηρία.
Αναλυτικά και σύμφωνα με την απόφαση:
Ο εν λόγω καταναλωτής ,είχε αναλάβει  4 δάνεια  ,ανερχόμενα στο συνολικό ποσό των 59.590,22  ευρώ. 
Οικογενειακή κατάσταση: Είναι άγαμος , χωρίς παιδιά
Περιουσιακά στοιχεία που έχει στην διάθεση του:
α)Διαθέτει κύρια κατοικία
β)Διαθέτει αγροτικά ακίνητα .σε συνιδιοκτησία
γ)Διαθέτει Ι.Χ αυτοκίνητο ,παλαιάς ημερομηνίας κυκλοφορίας
Εισόδημα που διαθέτει: To ποσό από το αναπηρικό επίδομα

Το Δικαστήριο της Ιεράπετρας, αφού έλαβε υπόψη του, τα στοιχεία του φακέλλου ,την υπάρχουσα νομοθεσία, τα όσα κατατέθηκαν από τους αντιδίκους, έκρινε ότι"η παρούσα οικονομική κατάσταση του οφειλέτη,σε συνδυασμό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είναι μη αντιστρεπτέα και δεν αναμένεται βελτίωση αυτής, γιαυτό και αποφάσισε:
-Καθορίζει "μηδενικές δόσεις" τριετίας, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.3869/2010
-Διάσωση α κατοικίας.Εξαιρεί, από την εκποίηση την πρώτη κατοικία του και του επιβάλλει την υποχρέωση να καταβάλλει,το ποσό 4.001,41 ευρώ σε δόσεις τριετίας.(111,15 Χ36)
-Καθορίζει δόσεις τριετίας(36 μηνών)  δηλ.111,15ευρώ τον μήνα επί 36 δόσεις .Συνολικά θα καταβάλει ΜΟΝΟ 4.001,41 ευρώ.
δηλ. από τις  59.590,22  ευρώ. δηλ. θα έχει  "κούρεμα" 93%
 Τέλος, ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι τα γραφεία της ΄Ενωσης δεν δέχονται την φυσική παρουσία του καταναλωτή, όμως η προστασία ,η στήριξη και η  συμβουλευτική, συνεχίζεται με τις μεθόδους τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής  καθοδήγησης και στήριξης.
Για πληροφορίες καταγγελίες για θέματα καταναλωτή, στο email της ΄Ενωσης epkxan@gmail.com
     
H Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

               Ιωάννα Μελάκη


2 σχόλια:

MILAN SOPHIE είπε...

ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ LIGHTSTREAM©


Η LIGHTSTREAM είναι η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακού δανείου που σας παρέχει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς άγχος ή πολλή γραφική εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκαν από τις τράπεζες λόγω του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματός σας; ή ανησυχείτε για το διαδικτυακό δανεισμό.

Μην ανησυχείτε πια γιατί τα LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσουν δάνειο με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, κατασκευαστικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

E-MAIL 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
E-MAIL 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

LIGHTSTREAM©

Bruce Davids είπε...

Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε στεγαστικά δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς.;
Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε email (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5000 έως 200 εκατομμυρίων $ για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου από 1 έως 30 χρόνια (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε στείλτε μας email στο
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ferratum.loans@gmail.com