Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

6+1 συμβουλές για προστασία από τα κουνούπια:


  1. Μην χρησιμοποιείτε αρωματισμένα σαπούνια, αρώματα και σπρέι μαλλιών στα παιδιά σας, καθώς έχουν την τάση να προσελκύουν τα έντομα.
  2. Αποφύγετε τα ρούχα με έντονα χρώματα ή «λουλουδάτα σχέδια» και προτιμήστε ανοιχτόχρωμα ρούχα.
  3. Χρησιμοποιείτε άοσμα εντομοαπωθητικά όλο το 24ωρο, αφήνοντας ανοιχτά παράθυρα και πόρτες, ώστε να αερίζεται ο χώρος.
  4. Οι σίτες σε παράθυρα, πόρτες αεραγωγούς και τζάκια, αποτρέπουν την είσοδο των εντόμων στο σπίτι σας.
  5. Τοποθετήστε ανεμιστήρες δαπέδου ή οροφής, καθώς ο αέρας απομακρύνει τα κουνούπια.
  6. Ποτίζετε μόνο τις πρωινές ώρες και φροντίστε να κουρεύετε πάντα το γρασίδι σας, γιατί εκεί βρίσκουν καταφύγιο τα έντομα.
  7. Απωθείστε τα κουνούπια με την χρήση ενυδατικών-εντομοαπωθητικών προϊόντων της Crilen, ανακουφιστείτε από το τσίμπημα των εντόμων, αλλά και από όποια άλλη αιτία μπορεί να σας προκαλέσει ερεθισμό με το  που προσφέρει αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπραΰνουν τον ερεθισμό άμεσα.
Πώς να προστατεύσουμε το μωρό μας από τα κουνούπια;
Για να προστατεύσετε το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας από τις δυσάρεστες συνέπειες των τσιμπημάτων από κουνούπια, το Α και το Ω είναι να τα προλάβετε. Η πρώτη γραμμή άμυνας που μπορείτε να δημιουργήσετε, είναι η κουνουπιέρα. Τοποθετήστε ένα διάφανο, αδιαπέραστο από κουνούπια ύφασμα πάνω από την κούνια του μωρού σας και περάστε το κάτω από το στρωματάκι του, ώστε να αποκλείσετε την είσοδο κουνουπιών και άλλων.. παρείσακτων επισκεπτών.
Για προστασία κατά τις ώρες που το μωρό σας δεν βρίσκεται στην κούνια του, αλλά και σε περίπτωση που η πρώτη γραμμή άμυνας αποτύχει, θωρακίστε το μωράκι σας ακόμη πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα, εξειδικευμένα για νεογέννητα και βρέφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: