Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!!!


Ο Αγώνας συνεχίζεται....για ένα άλλο κόσμο, για μια κοινωνία που σέβεται την γυναίκα ως άνθρωπο
Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες, που στις συνθήκες της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης πυκνώνουν τις τάξεις των ανέργων ή εργάζονται με “ευέλικτες” μορφές εργασίας, χωρίς να σταματούν ούτε στιγμή να στηρίζουν τη νέα μορφή της οικογένειας, που υποκατέστησε το κατεδαφισμένο από τις πολιτικές της λιτότητας, κράτος πρόνοιας.
Γυναίκες που πρέπει να φροντίζουν τους ηλικιωμένους και τα παιδιά. Να ενθαρρύνουν τα άνεργα μέλη της οικογένειας και στη δύσκολη καθημερινότητα, να δίνουν κουράγιο και να εμπνέουν αισιοδοξία σε όλους. Να ζουν τη μιζέρια της δύσκολης συγκυρίας, αλλά να αρνούνται να συμβιβαστούν με αυτήν και να την αντιμάχονται με αξιοπρέπεια.
Γυναίκες με περίσσευμα ανθρωπιάς, που αγκάλιασαν και φρόντισαν σιωπηλά, τους ανέστιους κατατρεγμένους του πολέμου.
Γυναίκες που καλούνται και σήμερα να αγωνιστούν για το δικαίωμά τους και το δικαίωμα των παιδιών τους στην εργασία και για την ανάκτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, που με δύσκολους αγώνες κατακτήθηκαν αλλά με ευκολία κατεδαφίστηκαν.
Αυτές τις ανώνυμες ηρωίδες γυναίκες θέλω να τιμήσω τη φετινή ημέρα της Γυναίκας και να υποκλιθώ μπροστά τους!!!
app-facebook
Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Ας γιορτάσουμε τη μοναδική συνεισφορά των γυναικών στον κόσμο μας και στο μέλλον μας. "Μην περιμένεις τους άλλους να μιλήσουν για σένα. Εσύ μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο." – Μαλάλα Γιουσαφζάι

Δεν υπάρχουν σχόλια: