Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Η Δικαίωση μπορεί να έχει της χελώνας το βήμα αλλά έρχεται...

Γράφει η Ιωάννα Μελάκη.

Ο Ο άνθρωπος που΄νίκησε τους  ψεύτες, τους  συκοφάντες,

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΆΖΕΤΕ ΚΆΤΩ.

Όσοι από εσάς. με γνωρίζετε προσωπικά, γνωρίζετε τους αγώνες μου, από τους φορείς που υπηρέτησα, για μια άλλη κοινωνία  και πόσο πολεμήθηκα από το σάπιο σύστημα , όμως άντεξα!!! Ήρθε η δικαίωση από την Δικαιοσύνη τιμωρήθηκαν "τα αποβράσματα της κοινωνίας όπως τους άρμοζε"  !!! Ακριβώς όπως πρέπει σε ένα Κράτος Δικαίου

¨Πολλα τα θύματα σπαρμένα στο νησί της Κρήτης, εξ αιτίας των τραμπούκων και των ψευτοπαλικαράδων  που εκβιάζουν και εκβιάζονται κάτω από την ομπρέλα του σάπιου πολιτικού συστήματος (ψηφοφόροι)
Δεν είναι όλη η Κρήτη "καθάρματα" η Κρήτη φορά τα μαύρα από πένθος για τα αδικοχαμένα παιδιά της!!! Αυτοί που τα φοράνε για να περάσουν φόβο και τσαμπουκά είναι ανάξιοι να τα φοράνε!!!
η Κρήτη είναι τόπος μου  όπως  του Βενιζέλου, του Καζαντζάκη, του Ξυλούρη, του Κούνδουρου, του Μίκη, του Ελύτη θέλω να τη θυμάμαι για την αξιοπρέπεια και την αντρειοσύνη της.
Η Ιωάννα Μελάκη,τους συκοφάντες , το στημένο εις βάρος της παιχνίδι, τα πολέμησε μέσα από την δικαιοσύνη  έδωσε δυναμικά  τον  αγώνας της, και κέρδισε γιατί δεν είχε καμία σχέση με τις κατηγορίες που εν έπλεξαν υπηρεσιακοί αντίπαλοι της και άνθρωποι του συμφέροντος, μαζί με   κατώτερα νοητικά  ανθρώπους (εργαλεία τους),  Ελάχιστοι στάθηκαν με το μέρος της, οι περισσότεροι "Μούγκα" ενώ ήξεραν το παιχνίδι  που παιζόταν εις βάρος  της ηθικής της υπόστασης, της επαγγελματικής καριέρας, της σωματικής και ψυχικής της καταπόνησης
Στον αγώνα της  για δικαίωση, είδε τους "φίλους" της  που  πραγματικά ήταν πολλοί , άνθρωποι της αγοράς,που απλά συνεργάστηκαν  στην αγορά από διαφορετικές αντίπαλες θέσεις (ελεγκτής αγοράς η κ.Μελάκη - ελεγχόμενοι οι συμπαραστάτες άνθρωποι)
  Γιαυτό φίλοι μου , μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στο νησί που με τις πράξεις τους δυσφημούν την Κρήτη, αλλά η Κρήτη έχει και ανθρώπους που αξίζουν τον τίτλο "ευλογημένοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: