Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Να μην πάρουν την κρατική χρηματοδότηση τα κόμματα, λέει η Κοινωνική Συμφωνία

Να μην πάρουν την κρατική χρηματοδότηση τα κόμματα, λέει η Κοινωνική Συμφωνία

07.04.2012
10:55
Την πρόταση της να μην εισπράξουν τα πολιτικά κόμματα την κρατική χρηματοδότηση που τους αντιστοιχεί δημοσιοποίησε η Κοινωνική Συμφωνία, της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, για να μην προκαλέσουν όπως τονίζει την κοινωνία για μία ακόμα φορά.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του κόμματος, σε «αυτή τη δύσκολη για τον ελληνικό λαό περίοδο, όπου μισθοί και συντάξεις συρρικνώνονται τα κόμματα πρέπει να αποδείξουν στην πράξη ότι ακούνε τον κόσμο»
Σε αυτό το πλαίσιο, η Κοινωνική Συμφωνία «καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να μην εισπράξουν την κρατική χρηματοδότηση.
Παράλληλα, στη σημερινή συγκυρία επιβάλλεται, τα κόμματα, να προχωρήσουν σε μια λιτή προεκλογική εκστρατεία, ώστε να μην προκαλέσουν για μια ακόμη φορά την κοινωνία».

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Έχω κα Hannah Boss, Ένας δανειστής χρήματα, δανείζουν χρήματα σε άτομο ή εταιρεία που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση, οι οποίοι είναι σε μια μακρά περίοδο χρέη και θέλετε να εξοφλήσει. Δίνουμε κάθε είδους δανείου που μπορείτε πάντα να σκεφτείτε, Είμαστε σε ιδιωτικό και κρατικό δάνειο, με πολύ ρυθμό προσιτές τόκοι του δανείου. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα με ζεστό διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας: (hannahbossloanfirm@gmail.com) η ευτυχία σας είναι η ανησυχία μας.