Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στηρίζει τα τοπικά αγροτικά προιόντα

Μετά το δημοσίευμα της ΕΝΚΗ, στις 14-04-2012, που αφορά "υπολείμματα αγροχημικών στα γεωργικά προϊόντα της Κρήτης" και... το δημοσίευμα, στρέφεται σε Οργάνωση Καταναλωτών,με έδρα τα Χανιά , χωρίς σαφή προσδιορισμό, αφήνοντας στον αναγνώστη- καταναλωτή, να φανταστεί και να εννοήσει , την δική μας ΄Ενωση , εμείς από την μεριά μας και χωρίς να θέλουμε να απολογηθούμε σε κανένα και σε τίποτα, μόνο για ενημέρωση των καταναλωτών, αλλά και των παραγωγών της Κρήτης διευκρινίζουμε:
1) Καλούμε τους καταναλωτές μέλη της ΄Ενωσής μας και μη, τονίζοντα τους τα εξής: "¨Προσοχή !!! σε ότι μας προσφέρεται με υπονοούμενα...."
2)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης. έχει " Επωνυμία" , η οποία είναι δημοσίως γνωστή
3)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στηρίζει τα προϊόντα της Κρήτης
4)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,λειτουργεί αυτόνομα, αλλά δέχεται και κάθε καλοπροαίρετη συνεργασία, από κάθε άλλη Πιστοποιημένη ΄Ενωση Καταναλωτών.
5)Η΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δρα με διαύγεια , δεν παραπλανά τους καταναλωτές.
6)Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, διατυπώνει δημόσια λόγο, σύμφωνα με την υπάρχουσα Νομοθεσία.
7)Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δεν είναι Οργάνωση είναι ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών, με δράσεις Πανελλαδικά, δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανένα Σύλλογο , να την εκπροσωπεί, είναι αυτόνομη, και εκπροσωπείται μόνο από το Δ.Σ
8))Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, Ουδέποτε εξέδωσε ανακοίνωση σχετ. με το θιγόμενο θέμα
9)Τέλος η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μέχρι σήμερα, δεν είχε, ούτε έχει καμία συνεργασία, με την ΄Ενωση Καταναλωτών Ηρακλείου.-
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
Ιωάννα Μελάκη

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Έχω κα Hannah Boss, Ένας δανειστής χρήματα, δανείζουν χρήματα σε άτομο ή εταιρεία που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση, οι οποίοι είναι σε μια μακρά περίοδο χρέη και θέλετε να εξοφλήσει. Δίνουμε κάθε είδους δανείου που μπορείτε πάντα να σκεφτείτε, Είμαστε σε ιδιωτικό και κρατικό δάνειο, με πολύ ρυθμό προσιτές τόκοι του δανείου. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα με ζεστό διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας: (hannahbossloanfirm@gmail.com) η ευτυχία σας είναι η ανησυχία μας.