Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης για την τοποθέτηση του Βασίλη Λεβέντη υπέρ των οικονομικά αδύναμων πολιτών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012, 22:23
Η πάντα μαχητική και δραστήρια πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ. Ιωάννα Μελάκη, η οποία έχει δώσει επί σειρά ετών αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών και η οποία την ιδιαιτέρως δύσκολη αυτή περίοδο για τα οικονομικά των πολιτών, έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε πληθώρα δανειοληπτών, τοποθετήθηκε στις δεσμεύσεις του προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ. Βασίλη Λεβέντη υπέρ των οικονομικά αδύναμων πολιτών.
Όπως επεσήμανε η κ. Μελάκη: «τα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν διαχρονικά, από τους πολιτικάντηδες των εναλλασσομένων κομμάτων εξουσίας ,σε βάρος του Ελληνικού λαού, μόνο απέχθεια προκαλούν στους ΄Ελληνες πολίτες, και απομάκρυνση από το ψέμα τους , τον εμπαιγμό τους, και τελικά την αφαίμαξη του εισοδήματος τους.Οι άνθρωποι αυτοί,που κατάντησαν την πολιτική οικογενειοκρατία και δική τους αυλή, δεν ντρέπονται για τα μύρια κακά που έφεραν στην κοινωνία ,αλλά και στην οικονομία της χώρας, δεν μιλούν για τα χρήματα που “στέρησαν” από τους πολίτες, μέσω των διαφόρων “ξύπνιων παροτρύνσεων” τους προς τους ΄Ελληνες πολίτες, (χρηματιστήριο, αγορά ομολόγων, ΕΠΕΙΑ κ.λ.π) .Οι Έλληνες πολίτες έχασαν χρήματα και κανείς επίσημα δεν νοιάστηκε, ούτε νοιάζεται, αφανής μέριμνα από μεριά της πολιτείας, παρά τους κατά καιρούς αγώνες , υπενθυμίσεις, ειρηνικές διεκδικήσεις των πολιτών.»
Η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης τόνισε, επίσης, ότι «η τοποθέτηση και η δέσμευση του προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ.Βασίλη Λεβέντη ,δια του μηνύματός του ,προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες αισιόδοξα ακούγεται. Ευχόμαστε να μην είναι πολιτική προεκλογική καμπάνια, εις βάρος της ελπίδας των οικονομικά αδύναμων πολιτών.Οι εξαγγελθείσες δεσμεύσεις του, για επαναφορά των "ληστευμένων" μισθών, για την απόδοση της πραγματικής αξίας των ομολόγων, μιλάει ακόμα για στήριξη των" θυμάτων επενδυτών" της Ασπίδας. Βασικά εκπέμπει μήνυμα με περιεχόμενο, υπέρ των αδυνάτων πολιτών, ευχόμαστε να του δοθεί η πολιτική θέση ώστε να πραγματοποιηθούν οι εξαγγελίες του.»

Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012, 22:23

Δεν υπάρχουν σχόλια: