Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ασφάλεια διαζυγίου ως δώρο γάμου...

Η ασφάλεια έναντι διαζυγίου θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο γάμου, όταν ο προσκεκλημένος δεν ξέρει τι να επιλέξει και πολύ περισσότερο όταν διατηρεί αμφιβολίες για την διάρκεια του έγγαμου βίου του ζευγαριού. Η ασφάλεια αυτή είναι το καλύτερο δώρο, όπως λένε ασφαλιστές και σύμφωνα με την εφημερίδα Daily News για κάποιον που δεν έχει σκοπό να κρατήσει επί μακράν το γάμο του, αν σκεφτεί κανείς ότι η αποζημίωση έρχεται αμέσως με το που θα διαλυθεί ο γάμος.

Το ‘WedLock,’ πρωτόγνωρο είδος ασφάλειας για τα μέχρι τώρα δεδομένα ανήκει στο κλάδο ατυχημάτων και έχει διττή σημασία, προστατεύει την περιουσία των συζύγων, και καλύπτει τις απαιτήσεις τους έναντι των ποσών που διεκδικούν και, σύμφωνα πάντα με τους συμφωνηθείς όρους του συμβολαίου.

Και, αυτό είναι εφικτό με την καταβολή μόλις $16 το μήνα για καλύψεις $1,250. Υπό τον περιορισμό τώρα ότι τα ασφάλιστρα θα πρέπει να καταβάλλονται για τουλάχιστον 4 συνεχόμενα χρόνια πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός αποζημίωσης, ο όρος αυτός παρέχει και το πλεονέκτημα στο ζευγάρι να μην καταθέσει αίτηση διαζυγίου σε μικρότερο χρονικό διάστημα, άρα και να είναι περισσότερο διάστημα μαζί για να επαναπροσδιορίσουν αν χρειαστεί την σχέση του, ενώ απαιτείται η καταβολή επιπλέον ασφάλιστρου $250 για κάθε επί πλέον έτος που το ζευγάρι παραμένει ενωμένο, μετά το πέρας το 4 ετών.

Για πολλούς ίσως να φαίνεται δαιδαλώδες, όμως η κάλυψη αυτή σύμφωνα με τους ειδικούς ασφαλιστές παρέχει ασφάλεια έναντι χρονοβόρων και επίπονων διαδικασιών μια και ο φόβος του χωρισμού πάντα ελλοχεύει. Όπως οι ίδιοι οι ασφαλιστές τονίζουν, δεν είναι λίγοι αυτοί οι γονείς που αγοράζουν για τα παιδιά τους ασφαλιστικές καλύψεις έναντι διαζυγίου. Σημεία του καιρού προς μελέτη και παρακολούθηση...

                                                                                                                                   Επιμέλεια ΄Ελενα Ερμείδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: