Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Συνάντηση μελών της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ"

Καλούμε τα πιστοποιημένα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, σε ενημερωτική συνάντηση, αύριο ημέρα Δευτέρα 22-3-2010 και ώρα 7.30 στα Γραφεία της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν τα μέλη για την πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαίδευση, σε προγράμματα πυροπροστασίας και δασοπροστασίας έπειτα από επείγουσα πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και να δηλώσουν συμμετοχή..
Επειδή ο Εθελοντισμός και η Προστασία του Περιβάλλοντος αφορά όλους μας ,η εν λόγω συνάντηση είναι ανοιχτή σε κάθε πολίτη που θέλει να ενταχθεί στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, η οποία δραστηριοποιείται στα όρια του Νομού μας και συνεργάζεται με την Πυροσβεστική Υπηρεσία,αλλά και με άλλους φορείς που έχουν προς υλοποίηση και προορισμό τον ίδιο στόχο.
Για τους πολίτες που δεν είναι ενταγμένοι στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, έχουν το περιθώριο χρόνου να μας υποβάλλουν αίτηση-δήλωση μέχρι στις 24-03-2010 .Για περισσότερη ενημέρωση στο τηλ. 2821092666 και στο Συντονιστή της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας κ.Γεώργιο Παπαλά.


H Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: