Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Μια δυνατή υποψηφιότητα στο πλευρό του Άρη Παπαδογιαννη














Πρόκειται για την Πρόεδρο , της ΄Ενωσης  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , κ. Ιωάννα Μελάκη
Μια δυνατή υποψηφιότητα αναμένεται να ανακοινώσει αυτές τις ημέρες ,ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων ,΄Αρης Παπαδογιάννης.
Η Ιωάννα Μελάκη, υπήρξε ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στον τομέα, του ελέγχου και Αγοράς και από το έτος 2008 μέχρι σήμερα, έχει εκλεγεί στην θέση της Προέδρου , στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
Από το 2015, μέχρι και σήμερα  έχει οριστεί  μέλος ,στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτών και Αγοράς ΕΣΚΑ. συνδράμοντας συμβουλευτικά και συμβουλευτικά,τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.
  Το κοινωνικό έργο που έχει προσφέρει στη  κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, σε περίοδο Κρίσης (υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις) είναι σε όλους μας γνωστή η  προσωπική της συμβουλευτική και συνδρομή.
  Στην προσωπική της ΄προτεραιότητα, βάζει τα ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ, γιαυτό συντάσσεται κάτω από την ομπρέλα του υποψηφίου Δημάρχου  για τον Δήμο Χανίων ΄Αρη Παπαδογιάννη
Όταν
, ρωτήθηκε γιατί τώρα ;
Η απάντησή  της είναι:
"Δεν ήταν εύκολη η απόφαση μου , γιατί ήδη ασχολούμαι ενεργά  με την κοινωνία και τα προβλήματα της, καθημερινά ,σε εθελοντικό επίπεδο.Όμως , επειδή  η οικονομική  κρίση που έπληξε την Χώρα μας  , πολλά θέματα και προβλήματα της κοινωνίας ,όχι απλώς δεν λύθηκαν , αλλά σε κάποιες περιπτώσεις πάγωσαν ή ακόμα καλύτερα γιγαντώθηκαν, οφείλουμε όλοι εμείς που νοιώσαμε αυτές τις επιπτώσεις πάνω στην κοινωνία , να δηλώσουμε "παρόν" ξεκινώντας συλλογικά μέσα από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης , την αντιμετώπιση τους και την προσπάθεια να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας , με αλληλεγγύη και σεβασμό.
  Επειδή, ο υποψήφιος για τον Δήμο Χανίων Άρης Παπαδογιάννης, μέσα από το παρουσιαζόμενο πρόγραμμα του. συγκεντρώνει αυτήν την κοινωνική ευαισθησία , με όραμα, πρόγραμμα  και υλοποίηση,για τα Χανιά μας και τους ανθρώπους μας, δηλώνω υποψήφια, και σας καλώ όλους , να δώσουμε αυτόν τον αγώνα "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: