Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Σημαντική βράβευση του ξενοδοχείου Cactus Royal Spa and Resort από το TripAdvisor,

Σημαντική βράβευση του ξενοδοχείου Cactus Royal Spa and Resort από το TripAdvisor,
Χτισμένο σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σταλίδας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο
resized entrance1
Το Cactus Royal Spa and Resort απέσπασε το βραβείο «Certificate of Excellence» από το TripAdvisor, για το έτος 2016 από την κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, όπου αποτυπώνονται οι προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια τους.
Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.
resized elia3
Χτισμένο σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σταλίδας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο, το πολυτελές Cactus Royal Spa and Resort, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός σύγχρονης αισθητικής και αξεπέραστης  κομψότητας. Διαθέτει 177 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, , μοναδικά εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, εξαιρετικό Spa, πισίνες καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή σε ένα κομψό περιβάλλον.
resized kafenio3
 Το ξενοδοχείο Cactus Royal Spa and Resort έχει αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών του για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.
resized panoramic view

resized Swimming Pool3
 

ATTICANEWS.GR στο Facebook

ATTICANEWS RADIO στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: