Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Δανειολήπτες, κάνετε μόνο βάσιμες καταγγελίες για τις Τράπεζες


ΔΑΝΕΙΟΛΉΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΏΝ ΚΡΉΤΗΣ διότι
 α)Όλες οι καταγγελίες εξετάζονται "η κουτοπονηριά" δεν περνάει!!! Το άδικο δεν ευλογείται!!! Μπορεί να υποστείτε Αγωγή για ηθική βλάβη και να τρέχετε!!! από την Τράπεζα που καταγγέλλετε!!!
β) Απασχολείται τους συνεργάτες της Ένωσης, καταναλώνοντας χρόνο, πολύτιμο για την εξυπηρέτηση άλλων πολιτών!!!
Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία συνταξιούχου δανειολήπτη ο οποίος κατήγγειλε την Τράπεζα του ,ότι του κατάσχε την σύνταξή του, καταγγελία που αποδείχτηκε αβάσιμη βάσει στοιχείων που προσκόμισε.Συγκεκριμένα: H ...Τράπεζα ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δανειολήπτη ο οποίος είχε ένα καταναλωτικό δάνειο ύψους 2.479,46 ευρώ του πρότεινε να καταβάλλει το ποσό των 1000 ευρώ, (τα υπόλοιπα 1.479,46 ευρώ παραγράφονται) ΜΟΝΌ και σε ρύθμιση των 100 ευρώ δόση τον μήνα.Ο εν λόγω δανειολήπτης έχει σύνταξη 770 ευρώ.Στους δύο πρώτους μήνες αυτόματα του γινόταν η παρακράτηση των 100 ευρώ. Τον τρίτο μήνα ο εν λόγω συνταξιούχος, έκανε ανάληψη την ίδια μέρα σε δύο δόσεις (420 +351,56 ) =771,56 ευρώ.Δεν άφησε την συμφωνηθείσα δόση στην Τράπεζα, αλλά ήρθε και να την ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ για κατάσχεση !!!
Δανειολήπτες προσέξτε μην μπαίνετε σε ενέργειες που δεν σας τιμούν!!! Σεβαστείτε τις ρυθμίσεις που υπογράφετε , διότι μπορεί να σας αφαιρείτε ένα σημαντικό ποσό, όμως αυτό εάν δεν τηρήσετε τους όρους της ρύθμισης το χρέος σας, θα επανέλθει στην πρωτέρα κατάσταση , πριν την ρύθμιση και ακόμα η Τράπεζα είναι ελεύθερη να εφαρμόσει τα νόμιμα , (κατάσχεση, πλειστηριασμό) για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της

Δεν υπάρχουν σχόλια: