Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

εκπομπή "Ερωτήματα"

Σήμερα (Πέμπτη)στις 5 το απόγευμα θα μεταδοθεί από την ΕΡΑ Ηρακλείου η νέα εβδομαδιαία εκπομπή "Ερωτήματα"  του επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ηρακλής Γαλανάκης.
Μέσα από τα ερωτήματα και τις απαντήσεις των καλεσμένων θα αναδεικνύονται τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν-ή που θα έπρεπε να απασχολούν- τους Ελληνες και τις Ελληνίδες ως άτομα και ως μέλη της ελληνικής, της ευρωπαϊκής και της διεθνούς κοινωνίας.
Στα ερωτήματα "Ποιες ήταν οι θετικές επιπτώσεις του νόμου Κατσέλη στη ζωή των αποδυναμωμένων οικονομικά νοικοκυριών και στην ελληνική οικονομία;
Ποιες θα ήταν όμως και οι αρνητικές επιπτώσεις αν δεν υπήρχε αυτός ο νόμος όπως συνέβη σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία;" θα μας απαντήσει η κ. Ιωάννα Μελάκη, πρόεδρος της "Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης". και   πρώην στέλεχος του Υπουργείου Ανάπτυξης Δ/νση   Προστασίας Αγοράς -Καταναλωτή

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο "Νόμος Κατσέλη", πόσο και πως το πλήρωσε η ίδια, αλλά και που πάει η ελληνική οικονομία και κοινωνία" θα μας απαντήσει η πρώην υπουργός καθηγήτρια Λούκα Κατσέλη.
"Παρ'όλα αυτά η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας"; "Μπορούμε να "δούμε άσπρη μέρα" και πως;" θα μας απαντήσει ο Ομότιμος καθηγητής Αστοφυσικής Γιάννης Παπαμαστοράκης, που με τους συνεργάτες του επέβαλε στον παγκόσμιο χάρτη της αστροφυσικής και των επιστημονικών και ερευνητικών συνεργασιών το "Αστεροσκοπείο του Σκίνακα" και τους Ελληνες επιστήμονες και ερευνητές.
Τέλος η εκπομπή θα κλείσει με τη απάντηση στο ερώτημα για το "Ποια είναι η χρησιμότητα για την κοινωνία, την πόλη, το νησί, και τη χώρα η ύπαρξη συλλόγων όπως "Οι Φίλοι του Λουξεμβούργου στην Κρήτη¨.
Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από τις συχνότητες της ΕΡΑ (ΕΡΤ) Ηρακλείου από τα FM στα 97.5 και στα 105.6. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810315400.





Δεν υπάρχουν σχόλια: