Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της Χώρας, η μόνη λύση Απομείωση του Εθνικού χρέους

Γράφει η Ιωάννα Μελάκη
Για το χρέος της Χώρας !!! Και τα Μνημόνια ο ΛΟΓΟΣ
Ένας νόμος , ο νόμος 3869/2010 ο γνωστός ως νόμος Κατσέλη ,στα χέρια της Δικαιοσύνης κάνει θαύματα!!! για τους χρεωμένους πολίτες της Χώρας σε Τράπεζες !!!Σώζει οικογένειες από την οικονομική πίεση , την Φτώχεια και την καταστροφή.Εκατομμύρια ευρώ διαγράφηκαν..χιλιάδες άνθρωποι που εντάχθηκαν σαυτόν ,ρύθμισαν το χρέος τους, ξεκινώντας μια νέα οικονομική και κοινωνική ζωή.βρήκαν την καθημερινότητα τους
ΕΔΏ ΣΑΣ ΘΈΛΩ !!! Γιατί η ηγεσία της  Συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου δεν βάζουν τελεία και παύλα στην Ιστορία των μνημονίων. καλώντας τους δανειστές σε φρέσκια επαναδιαπραγμάτευση τους χρέους , έχοντας  ως πειστήρια την ανθρωπιστική κρίση του  Ελληνικού λαού.Φοβούνται ; Τότε ο φοβισμένος ηγέτης ,δεν πρέπει να ηγείται ας παει τελευταίος στην σειρά.Η Χώρα μας θέλει μη φοβητσιάρη ηγέτη, να μπει μπροστά με θάρρος, να καταργήσει τα μνημόνια που όχι ανάπτυξη φέρουν , αλλά καθημερινή απομείωση.
Τέλος τα μνημόνια, δεν φέρνουν την Ανάπτυξη, ούτε πλεόνασμα!!! Απομείωση του Εθνικού χρέους, εδώ και τώρα!!
 Είναι ντροπή η παραπέρα εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.Φύγετε Τώρα!!! Μη χρησιμοποιείται την ψήφο εμπιστοσύνης των βουλευτών σας για  να συνεχίσετε το παραμύθι στον Ελληνικό λαό, που από περήφανο και αξιοπρεπή  τον καταντήσατε επαίτη !!!
Εσύ  πολίτη αυτής της Χώρας, μη ρουφάς τον φόβο, κράτησε την αξιοπρέπεια σου και αγωνίσου για την Πατρίδα σου, μη τους αφήσεις να χορεύουν  άλλο, αγωνίσου για την ΑΝΑΤΡΟΠΉ !!! εδώ και τώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: