Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ


Μηδενικές καταβολές σε επτά τράπεζες
6 Ιουνίου 2014 5:03 μμ - Σχολιάστε Dikastirio“Mηδενικές καταβολές” για επτά από τις οχτώ τράπεζες που είχε οφειλές αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων για υπερχρεωμένο δανειολήπτη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για την υπ’ αριθμ. 304/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, με την οποία «για εφτά Τράπεζες για χρέος δανειολήπτη 499.783,3 ευρώ ορίζονται «μηδενικές καταβολές»  και μόνο για τη μία Τράπεζα που οι απαιτήσεις της είναι εξασφαλισμένες με δύο προσημειώσεις υποθήκης στην κατοικία  του δανειολήπτη, συνολικού ποσού πίστωσης 117,015,55 Ευρώ, η ικανοποίηση της θα γίνει μέχρι του ποσού των 61.381,71 Ευρώ ,για την διάσωση της κατοικίας όπως από το Νόμο Κατσέλη προβλέπεται και το υπόλοιπο «κουρεύεται”».
Πρόκειται για πολύτεκνο, 41 ετών, έγγαμο με τέσσερα ανήλικα τέκνα, με πολλά προβλήματα υγείας.
«Εμείς, ως Φορέας στήριξης των υπερχρεωμένων καταναλωτών (ν.3869/2010), οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους δικαστές της Κρήτης, που στέκονται δίπλα στους καταναλωτές αλλά και τους συνεργαζόμενους με την ΄Ενωση δικηγόρους Παγκρήτια, γνωρίζοντας τον αγώνα που δίνουν μέσα στα δικαστήρια υπερασπιζόμενοι το δίκαιο των καταναλωτών, δήλωσε η πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, Ιωάννα  Μελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: