Κυριακή 11 Μαΐου 2014

" Συμμετέχω στις εκλογές (Αυτοδιοικητικές -Ευρωβουλευτικές)

Γράφει η Ιωάννα Μελάκη

Στις 18 Μαΐου ,είναι η γιορτή της Δημοκρατίας μας. Δεν είναι μια μέρα σαν τις άλλες, είναι μέρα σημαντική για την Αυτοδιοίκηση μα προπάντων για τον κάθε πολίτη. Πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε  με αισθήματα τοπικά , αυτοδιοικητικά για το καλό του τόπου, για το καλό μας ως πολίτες . Ο τόπος που μας φιλοξενεί θέλει τον καλύτερο να τον υπηρετήσει μα βασικά να τον αλλάξει, να του δώσει μορφή διαφορετική , μια εικόνα φρέσκια ,ανθρώπινη ένα περιβάλλον ανθρώπινο,που θα  βοηθήσει  τον πολίτη στην καθημερινότητα του, απλά πράγματα.
  Καλό είναι πριν πάμε να ρίξουμε την ψήφο μας, να σκεφτούμε νηφάλια να μην επιρεαστούμε από τον συγγενή, τον φίλο, τον γείτονα.Η ψήφο μας είναι ιερή, είναι η δύναμή μας, είναι  η εντολή που δίνουμε στον καλύτερο να μας υπηρετήσει.Διότι αυτή θα πρέπει να είναι η σκέψη του κάφε υποψήφίου κάθε υποψήφιας. Η υπηρεσία προς τον πολίτη η προσφορά προς τον πολίτη  και όχι η επαγγελματική αποκατάσταση για κάποια χρόνια.
  Ο κόσμος βαρέθηκε τις πολιτικές και τακτικές του θα.... αλλά κάποιοι νοσταλγοί του χθες τους αρέσει το παραμύθι , τους αρέσει να το ακούνε από τους παραμυθάδες ,ενώ γνωρίζουν ότι το χθες έμεινε στο χθες, ότι το σημερινό τοπίο είναι άλλο, πολύ διαφορετικό, και ότι πλέον δεν περνάει.
  Εγώ επειδή καθημερινά δίνω την μάχη μου , για το καλό της κοινωνίας και επειδή πολλοί θέλουν την προσωπική μου γνώμη για τις εκλογές λέω.: Σημαντικό είναι που αυτοί την φορά όλη η Ελλάδα συμμετέχει, σημαντικό είναι που κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με την Αυτοδιοίκηση ,χωρίς ταμπέλλα πολιτικού Φορέα.¨Αλλά  σημαντικότατο αυτή την στιγμή είναι η ψήφος μας στις Ευρωεκλογές, ποιον θα στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο, που εκεί τα πάντα αποφασίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: