Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο Πρόεδρος των ξενοδόχων κ.Νίκος Χαλκιαδάκης συμμετείχε στην σύσκεψη Χρυσοχοίδη για το νέο Αεροδρόμιο



Στις 15 Μαΐου η δημοπράτηση για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι με κόστος 800 εκατ. Ευρώ!



 Ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης  σήμερα παρουσία θεσμικών παραγόντων ( ευρεία σύσκεψη )στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. ανακοίνωσε , στην  οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης ξενοδόχων Ηρακλείου κ Νίκος Χαλκιαδάκης  ότι την 15η Μαΐου  θα αρχίσει να τρέχει η προκήρυξη δηλαδή η δημοπράτηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι. Ανακοίνωσε κοστος 800 εκατ. Ευρώ, σε 6 με 7 μήνες η έναρξη των εργασιών, 1000 άτομα στο εργοτάξιο και 4000 θέσεις εργασίας όταν αυτό θα έχει τελειώσει.  Επίσης ανακοίνωσε τα οδικά έργα και σειρά έργων βελτίωσης του υπάρχοντος αεροδρομίου Ηρακλέιου Ν. Καζαντζάκης.
Δέκα χρόνια μετά ανακοινώθηκε και πάλι η κατασκευή του αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι από τον νυν Υπουργό Υποδομων ΜΙχάλη Χρυσοχοΐδη επίσης παραμονών Αυτοδιοικητικών Εκλογών και Ευρωεκλογών. Το ερώτημα τώρα είναι το εξής: Αυτή τη φορά θα γίνει; Θα δημοπρατηθεί; Ποια έργα θα γίνουν στο υφιστάμενο αεροδρόμιο μέχρι να τελειώσει το καινούργιο; Σε όλα αυτά τα θέματα απάντησε ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοινώνοντας για άλλη μια φορά τη δημοπράτηση, το χρόνο κατασκευής και τα χαρακτηριστικά του νέου έργου.
Μετά την νέα ανακοίνωση από τον Υπουργό ,το  δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στράφηκε προς όλους τους παρευρισκομένους φορείς, μα προπ΄ντων στον άνθρωπο που εκπροσωπεί κατά μεγάλο μέρος τον Τουρισμό ,στον Πρόεδρο της ΄Ενωσης Ξενοδόχων΄Ηρακλείου  κ.Χαλκιαδάκη, που  ένα καλό αεροδρόμιο  παίζει σημαντικό ρόλο στην Ανάπτυξη του Κλάδου που αντιπροσωπεύει.
Οι Ερωτήσεις  που  δεν μπορούσαν να μη τεθούν ήταν
Ποια είναι η θέση σας  κ.Χαλκιαδάκη για την δημοπράτηση του αεροδρομίου ; Αυτή τη φορά θα γίνει; Θα δημοπρατηθεί; Γιατί το ίδιο  ,το έχουμε ξανακούσει επίσης παραμονών Αυτοδιοικητικών Εκλογών και Ευρωεκλογών.
 ΝΙΚΟΣ  ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ,Επειδή από την φύση μου είμαι αισιόδοξος ,πιστεύω  αυτή την φορά ότι θα δημοπρατηθεί, παρότι  έχει εξαγγελθεί πολλάκις, από προηγούμενους Υπουργούς

 ΄Ομως για να παραδοθεί χρειάζόμαστε δέκα χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων και ως τότε;
 κ.Χαλκιαδάκη σας ικανοποιεί η εξαγγελία για έργα στο υφιστάμενο;
   ΝΙΚΟΣ    ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ  ,Λοιπον ας δουμε το παλιό πρώτα, που πρέπει να ανασκευαστεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: