Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Πνίγουν " τα χρέη ,τους δημ.υπαλλήλους, που βρίσκονται στο στάδιο προσυνταξιοδότησης






 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  22-08-2012

  Στο έλεος του Θεού και της μοίρας τους, έχουν βρεθεί  χιλιάδες, πρώην υπάλληλοι του Δημοσίου, σύμφωνα με καταγγελία.. πρώην δημ. υπαλλήλου,στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, όπου αιτήθηκε η συνδρομή της, καθώς υπάρχει  (θέμα) η πίεση σαυτούς, από  απαιτητά χρέη προς  στις Τράπεζες και στο Δημόσιο, με τους ανθρώπους αυτούς, να έχουν έρθει σε απόγνωση,  από την αδιαφορία κάποιων.....
Συγκεκριμένα: Δημόσιος υπάλληλος κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης στις 8/12/2012 και αν και υπάρχει ο Νόμος 3996/2011 άρθρο 38 (Κουτρουμάνη),  που ο ίδιος πρώην Υπουργός υπερηφανευόμενος  τον ονόμασε "΄Εργο Ζωής προσφορά προς την κοινωνία), όπου  σαυτόν αναφέρεται ότι ο υπάλληλος δικαιούται άμεσα το 80% του δικαιούμενου ποσού της σύνταξης ('εκθεση προσυνταξιοδότησης) και αν και έχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε ,  ο δικαιούχος δεν έλαβε τίποτα (κανένα ποσό), αλλά και καμία  ενημέρωση-αιτιολογία, για την αργοπορία εκτέλεσης της απορρέουσας από το Νόμο υποχρέωσης.
  Επειδή η καταγγελία  αυτή, είναι μεν προσωπική ,αλλά αφορά ένα μεγάλο εύρος δημοσίων υπαλλήλων,  με ανθρώπους να βρίσκονται στα άκρα, και οι υπεύθυνοι να δηλώνουν ανεύθυνοι,  η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,  ενημερώνει τους καταναλωτές  ότι , τις επόμενες μέρες  θα ενημερώσει τους υπεύθυνους Υπουργούς, και θα αιτήσει  να πάρουν την πρέπουσα  θέση.

                              
                                                        Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

                                                                                                            Ιωάννα Μελάκη


ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35               
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: