Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Ενώ βγήκε απόφαση Δικαστηρίου, η Τράπεζα εξακολουθεί, να στέλνει απειλητικά εξώδικα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19-04-2012


Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , εκφράζει δημόσια την δυσαρέσκεια της, για το ύφος, την πίεση και την εκβιαστική γραφή Τράπεζας ,προς τον πελάτη της- καταναλωτή και εκείνο το ηθικό ,το ανθρώπινο μη τεχνοκρατικό που μπορεί να πει κανείς είναι "ήμαρτον πλέον" και για ενημέρωση των καταναλωτών, παραθέτουμε το κείμενο, που ως αποδεικτικό πλέον υλικό, μας οδηγεί στην δημόσια καταγγελία της Τράπεζας.
Και για την ιστορία: Αναφερόμαστε σε υπόθεση υπερχρεωμένης καταναλώτριας, σε διάφορες τράπεζες, αλλά και στην εν λόγω Τράπεζα, που η δανειολήπτρια νοιώθοντας αδυναμία αντιμετώπισης του χρέους της, έκανε χρήση των διατάξεων του Ν.3869/2010 "περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών" προσπάθησε να έρθει σε εξωδικαστική συμβιβαστική λύση με τις πιστώτριες Τράπεζες, βρέθηκε με κάποιες από αυτές να μη συναινούν, με το προταθέν οικονομοτεχνικό σχέδιο, με αποτέλεσμα, η δανειολήπτρια, να κάνει αίτηση στο Ειρηνοδικείο Χανίων , για την δικαστική ρύθμιση των οφειλών της,με αποτέλεσμα, η υπόθεσή της να συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Χανίων,να βγει και η απόφαση στις 13-04-2012, όπου βάσει αυτής η δανειολήπτρια διατάσσεται να πληρώσει για τέσσερα χρόνια το ποσό των (27,50Χ48)=1.320 και για 228 μήνες Χ19,18 Ευρώ. στην εν λόγω Τράπεζα.
΄Ομως, παρά την τόσο σημαντική απόφαση του Ειρηνοδικείου, η δανειολήπτρια έλαβε στις 19-04-2012 ,εξώδικη πρόσκληση , από τον εντολοδόχο δικηγόρο της Τράπεζας ,μέσω Δικαστικού Επιμελητή που αναφέρεται στην "ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΗΣ ΣΎΜΒΑΣΗΣ" αναφέρεται ακόμα, στο κλείσιμο του λογαριασμού, και απαγόρευση χρήσης της πιστωτικής κάρτας, αλλά και καλείται η δανειολήπτρια, εκβιαστικά πλέον, να εξοφλήσει ολοσχερώς την οφειλή της , εντός προθεσμίας (5) ημερών κ.λ.π.και ότι ακόμα θα επιβαρυνθεί δικαστική δαπάνη, την πραγματική αμοιβή δικηγόρου. ,του δικαστικού επιμελητή κ.α.
Αυτά είναι τα νέα μας... λίγη "τσίπα¨" χάθηκε; Αλήθεια η συγκεκριμένη Τράπεζα έχει συντονιστεί με τους εντολοδόχους δικηγόρους της;
Η απόφαση του Ειρηνοδικείου , που ρυθμίζει τα χρέη της δανειολήπτριας βρίσκεται στα γραφεία της ΄Ενωσης, όπως και η Εξώδικη Πρόσκληση που καλείται η δανειολήπτρια πιεστικά πλέον ,να καταβάλλει το Χρέος της . .΄Αραγε οι αποφάσεις των Δικαστηρίων δεν μετράνε για τις Τράπεζες ; Γι αυτές υπάρχει άλλο δίκαιο; πρωτόγνωρο, πρωτάκουστο, επιτέλους δεν ηρεμούν, ή ακόμα δεν σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων της Χώρας, για να αφήσουν και τους δανειολήπτες να βρουν τον δικό τους δρόμο;
Τέλος επειδή τα παραπάνω καταγγελλόμενα είναι σημαντικά, σοβαρά και ουσίας , εμείς ως ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, και τα καταγγέλλουμε δημόσια, αλλά και θα προχωρήσουμε σε επίσημη καταγγελία, ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης


Ιωάννα Μελάκη

1 σχόλιο:

Hannah Boss είπε...

Έχω κα Hannah Boss, Ένας δανειστής χρήματα, δανείζουν χρήματα σε άτομο ή εταιρεία που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση, οι οποίοι είναι σε μια μακρά περίοδο χρέη και θέλετε να εξοφλήσει. Δίνουμε κάθε είδους δανείου που μπορείτε πάντα να σκεφτείτε, Είμαστε σε ιδιωτικό και κρατικό δάνειο, με πολύ ρυθμό προσιτές τόκοι του δανείου. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα με ζεστό διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας: (hannahbossloanfirm@gmail.com) η ευτυχία σας είναι η ανησυχία μας.