Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιτέλους. Χάρις στο σκάνδαλο της Οζονοθεραπείας που "συγκαλύπτει" ο Γ.Γ. του Καταναλωτή , τον πήραν χαμπάρι οι …καταναλωτές!

Επιτέλους κ.Υπουργέ. Ξεφορτωθείτε  τον.. ανίκανο πριν μας “πεθάνει”… 
Πρώτοι και καλύτεροι (άλλη μια φορά) οι καταναλωτές της Κρήτης,που ζητούν (επιτέλους) ενημέρωση για το μηχάνημα οζονοθεραπείας
“Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή κ.Δημήτρη Σπυράκο, Σχετ.με το συνεχιζόμενο διαφημιστικό μήνυμα . μηχανήματος Οζονοθεραπείας στην οποία αναφέρει…
κ.Γενικέ,
Η ΄Ενωση Καταναλωτών Βόλου, σας προώθησε καταγγελία ,που αναφερόταν σε διαφημιστικό μήνυμα μηχανήματος Οζονοθεραπείας, και εσείς δώσατε στην δημοσιότητα Δελτίου Τύπου, ότι η καταγγελία ελέγχεται. Παραταύτα, παρά…
το μεγάλο χρονικό διάστημα ,που έχει περάσει, δεν μας ενημερώσατε για τα αποτελέσματα των ελέγχων των αρμοδίων υπηρεσιών,, αλλά ούτε κάνατε παρέμβαση στην αναστολή του διαφημιζόμενου και εν συνεχεία πωλούμενου μηχανήματος , με ότι αυτό συνεπάγεται , αφενός για την ασφάλεια της υγείας του Καταναλωτή, αλλά και των οικονομικών του συμφερόντων. Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε σχετικώς, ενημερώνοντας μας.
Η Πρόερος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
Ιωάννα Μελάκη 
P.s. Το adena-gr.  θεωρεί ότι είναι απαράδεκτη και ύποπτη η καθυστέρηση  εκτέλεσης (αν έγινε ποτέ) και δημοσιοποίησης  έρευνας σχετικά με τις διαφημιζόμενες”ευεργετικές” ιδιότητες της Οζονοθεραπείας, με τις συσκευές που διαφημίζονται καταιγιστικά σε όλους τους Τηλεοπτικούς Σταθμούς της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρ΄ότι αρχές άλλων χωρών έχουν ήδη αποφανθεί ότι πρόκειται περί απάτης, και μάλιστα επικίνδυνης, η διενέργεια Εργαστηριακών-χημικών αναλύσεων για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, διαρκούν λιγότερο από 48 ώρες.
Ως εκ τούτου (μετά από μήνες) είναι αδικαιολόγητη  και εγκληματικά επικίνδυνη  κύριε Υπουργέ Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο ,η στάση  του ανεπαρκέστατου (κι όχι μόνον) υφισταμένου σας Γ.Γ.Καταναλωτή Δ.Σπυράκου.
Ξεφορτωθείτε τον επιτέλους πριν μας “πεθάνει”… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: