Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΙΝΚΑ ΔΤ 303 Τρίτη 07.06.11 Re Τρίτη 21.06.11
ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ
Σαν γενικός μέσος όρος από την υλοποίηση εκ μέρους των Ενώσεων Καταναλωτών του Νόμου  Κατσέλη, με την υποβολή των Αιτήσεων Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, το συμπέρασμα είναι πως οι τράπεζες, ήξεραν να σπρώχνουν, σε έχοντες και κυρίως σε μη έχοντες την δυνατότητα αποπληρωμής, για να χτίζουν σπίτια η για να καταναλώνουν στην καθημερινότητα, ανακύκλωναν με νέες χορηγήσεις για την απόκρυψη της παραβίασης της Αρχής του ΣΥΝΕΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ και εν τέλει, δεν έχουν την φανταχτερή υποδομή που προβάλουν ούτε την εκπαίδευση ούτε την αρτιότητα για το AFTER SALE SERVICE.
Έχουμε δοκιμάσει απίστευτη έκπληξη από το οργανωτικό μπάχαλο που επικρατεί εσωτερικά των τραπεζών, τους οικονομικούς φορείς αυτούς, που κατάργησαν και την πολιτική παγκοσμίως και έκαμαν, τους πολιτικούς, τραπεζοϋπαλλήλους.
Αφορμή για αυτή την πικρή αναφορά – καταγγελία του ΙΝΚΑ είναι το ξεχείλισμα του ποτηριού, η υπερβολική κόπωση των πιστοποιημένων χειριστών Ενώσεων Καταναλωτών του ΙΝΚΑ, από την χυδαιότητα και τους αβάσιμους και παράνομους εκβιασμούς των τραπεζών Citi Bank και Eurobank.
Απευθύνουμε δημόσια την καταγγελία αυτή, προς όλες τις τράπεζες και δη στις Citi Bank και Eurobank και τους υπενθυμίζουμε, πως η πολιτεία μετέτρεψε τις Ενώσεις Καταναλωτών και υπηρέτες των τραπεζών για να μπορέσουν αυτές να συγκροτήσουν το χάος που είχαν αναπτύξει με την αλόγιστη δανειοδοτική συμπεριφορά τους.
Κουραζόμαστε πολύ πάρα πολύ και χάσκουμε κυριολεκτικά άναυδοι, μπροστά σε αυτό που εκτυλίσσεται στα έγγραφα που απαιτεί ο Νόμος κατά την σύνταξη και υποβολή των Αιτήσεων Εξωδικαστικού Συμβιβασμού.
Δεν υπάρχει ευγενής τρόπος να διατυπώσουμε την χυδαιότητα των τραπεζών, αφού ενώ δεν έχουν απαντήσει ούτε αρνητικά ούτε θετικά στις Νομίμως υποβληθείσες Αιτήσεις, αποστέλλουν τρομοκρατικές επιστολές, παράνομα, αφού πρώτα θα πρέπει να έχουν απορρίψει για να μπορούν να συνεχίσουν με άλλα μέτρα και απειλές για δικές τους δίκες κλπ.
Τονίζουμε, την ανάγκη, στον Γραμματέα Καταναλωτή κο Σπυράκο και τον νέο Αρμόδιο Υπουργό του αντικειμένου της κας Κατσέλη, πως πρέπει να εκδώσουν μία εγκύκλιο υπόδειξη, να μην ενοχλούν οι τράπεζες αν δεν έχει προηγηθεί γραπτά απόρριψη της υποβληθείσας Αίτησης Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, καθώς και ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
Αυτό είναι προϋπόθεση, για να μπορούν οι Συνδράμοντες φορείς να μην αναλώνονται σε αντιδικίες και τηλεφωνήματα και επιστολές παραπόνων για το αδικαιολόγητο των απειλών αφού δεν έχει προηγηθεί γραπτή απόρριψη της Αίτησης Εξωδικαστικού Συμβιβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: