Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η χώρα διανύει την μεγαλύτερη κρίση της Νεότερης Ιστορίας της και δεν εννοούμε την οικονομική... Η κρίση που διανύουμε είναι κυρίαρχα ηθική και πολιτική. Με απλά ελληνικά "Τέλος τα Ψέματα για όλους" όχι όμως μόνο για τους πολίτες αλλά και για τους πολιτικούς. Η ευθύνη σας είναι μεγάλη και...


το καθήκον σας ένα. Διαλύστε την Βουλή αυτή και προκηρύξτε εκλογές. Δεν γνωρίζουμε αν τα μέτρα που λαμβάνονται είναι η μόνη λύση η όχι για την σωτηρία αυτής της χώρας. Θέλουμε να το μάθουμε προεκλογικά με ανάλυση και δεσμέυσεις.

Δεν γίνεται να ζούμε διαχρονικά σε αυτή την απόλυτη ξεφτίλα διακυβέρνησης από ανθρώπους που άλλα λένε προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά. Είστε ο θεματοφύλακας της ελληνικής κυριαρχίας και της βούλησης του ελληνικού λαού! Πως δεν αντιδράτε όταν ο πρωθυπουργός σας φέρνει νομοσχέδια που απέχουν έτη φωτός από αυτά που υποσχέθηκε στο ελληνικό λαό προεκλογικά και υφάρπαξε την ψήφο του. Εκλέχθηκε το ΠΑΣΟΚ και ο κ.Παπανδρέου με την υπόσχεση ότι θα σας φέρω το μνημόνιο; Όχι το αντίθετο μάλιστα εκλέχθηκε με το «Λεφτά υπάρχουν».

Για ποιά Λαϊκή κυριαρχία και ποια δημοκρατία μιλάμε. Ο λαός πρέπει υποστεί την πρώτη προεκλογική περίοδο αληθινών διλημμάτων και οι πολιτικοί την βάσανο των δυσάρεστων λόγων. Εσείς πρέπει να εγγυάστε και στο μέλλον - ως θεσμός και όχι ως πρόσωπο – ότι η δημοκρατική ψήφος θα έχει τη βαρύτητα που της αναλογεί! Το πολιτικό σύστημα οφείλει να σας σέβεται γιατί να σέβεται και τους πολίτες. Από δειλούς πολιτικούς χορτάσαμε αν δεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος του θεσμού που υπηρετείτε τότε παραιτηθείτε!
πηγή Τρελό κουνέλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: