Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Και νέα αυτοκτονία επιχειρηματία στην Κρήτη! Απαγχονίστηκε 50χρονος στα Ανώγεια- Τον βρήκε ο ίδιος του ο αδερφός

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, έχει αθρόες καταγγελίες για τεχνικούς εξαναγκασμούς από τράπεζες, σε δανεισμούς χωρίς οικονομικές προϋποθέσεις του δανειοδοτούμενου.
Η έκρυθμη προσπάθεια με τις παραλείψεις ελέγχου και συνετισμού των τραπεζών, Ο μη συνετός και πιεστικός δανεισμός, με προοπτική ανάκαμψης του δανειοδοτούμενου, που γνωρίζουν όμως οι τράπεζες πως δεν υπάρχει – ούτε θα υπάρξει, έχει επιφέρει τις αυτοκτονίες και την συνέχιση των αυτοκτονιών. Οι δημοσιογράφοι όμως και γενικά η δημοσιογραφία, ουδόλως ασχολείται με την ευθύνη των τραπεζών, επειδή χρηματοδοτούνται από τις τράπεζες για να μην ασχοληθούν, η επειδή αισθάνονται ασφαλείς κοντά σε έναν δυνατό, η επειδή δεν γνωρίζουν τα υποχρεωτικά νομικά και τραπεζικά πλαίσια.  
Πότε θα ξεκινήσουν, τις αγωγές για ηθική αυτουργία κατά των τραπεζών, οι συγγενείς των ηθικών αυτών ανθρώπων που παρασυρμένοι από τις τράπεζες οδηγήθηκαν σε αυτοκτονία ;;;;;.
Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, προτείνει στους συγγενείς, μετά την θλίψη, η μαζί με την θλίψη, να πάρουν εκδίκηση με τον νόμο. Ο νόμος υπάρχει.  
Η εκδίκηση παίρνεται κρύα, ναι, αλλά καλύτερα να ξεκινήσουν αμέσως ΤΩΡΑ - ΤΩΡΑ.
Επί τέλους σε ένα οικονομικό χώρο, στην Ελλάδα που μαστιγώνεται από ακυβερνησία, ανομία, διαφθορά και ανηθικότητα παντού, ένας ας αρχίσει, ένας συγγενής, ένας νέος δικηγόρος, ένας άφθαρτος λειτουργός της δικαιοσύνης, ας σηκώσει την σημαία της εκδίκησης για την ηθική δικαίωση των οδηγηθέντων σε αυτοκτονία από τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Σε ένα αδίκημα κατά της ζωής και της περιουσίας υπάρχουν συναυτουργοί. Ο Δικηγόρος ξέρει, ο Δικαστής θα τους βρει.
Ξέρετε κάτι, όσο μεγάλο, ακριβό και δύσκολο φαίνεται, και επιφέρει τν παραίτηση, τόσο σοβαρό και απαραίτητο είναι. Αποτελεί την συνολικά επαναφορά στην τάξη και την λογική.
Ένας νέος Δικηγόρος λοιπόν και οι συγγενείς των θυμάτων.

Και νέα αυτοκτονία επιχειρηματία στην Κρήτη! Απαγχονίστηκε 50χρονος στα Ανώγεια- Τον βρήκε ο ίδιος του ο αδερφός

Πέμπτη, 26 Μάιος 2011 09:26 Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο.PDFΕκτύπωσηE-mail
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Ανωγείων από την είδηση ακόμη μίας αυτοκτονίας. Τέλος στη ζωή του έθεσε ένας 50χρονος αλουμινοτεχνίτης από τα Ανώγεια, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν μπόρεσε να αντέξει. Τραγική φιγούρα ο αδερφός του αυτόχειρα, που βρήκε απαγχονισμένο τον αδερφό του, σήμερα το πρωί, σε υπόστεγο αγροτικής κατοικίας στο δρόμο προς τη Νίδα. Η οικογένειά του 50χρονου είναι από τις πιο γνωστές των Ανωγείων, ενώ ο ένας από τους αδερφούς του είναι πολύ γνωστός στην κοινωνία της Κρήτης, λόγω και της ενασχόλησής του με τα κοινά.
αποστολή με τα ακόλουθα συνημμένα αρχεία ή συνδέσεις:
310 Αυτοκτονία Τράπεζας & Τραπεζική Ηθική - Ανώγεια 27.05.11.doc

Σημείωση: Για προστασία κατά των ιών υπολογιστών, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να εμποδίζουν την αποστολή ή λήψη ορισμένων τύπων συνημμένων αρχείων.  Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφάλειας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, για να εξακριβώσετε πώς γίνεται ο χειρισμός των συνημμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: