Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Επιστολή του Σωμ. Ιωαννίνων προς τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Δ/ΝΣΗ: ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ 18
ΣΥΝ/ΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
ΑΡ. ΚΑΤ. ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 97/26-03-2003FAX: 2651073321

Αριθ. πρωτ. : 614/22-07-10
Προς : ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ .Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κύριοι βουλευτές,
Έχουν περάσει 9 μήνες διακυβέρνησης της χωράς από το ΠΑΣΟΚ και για ακόμη μια φορά βλέπουμε μια απάθεια απέναντι στο πρόβλημα μας που είναι η εργασιακή μας αποκατάσταση. Όλο αυτό το διάστημα είχαμε τις δηλώσεις του υπουργού και το πόρισμα της επιτροπής το οποίο απλά μένει στα χαρτιά και δεν έχει γίνει καμία κίνηση από το υπουργείο ώστε να είναι μέσα στο πολυνομοσχέδιο του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. όπως αναφέρει και το πόρισμα της επιτροπής.
Η περικοπή του 8ου μηνά της σύμβασης μας δηλαδή ότι εμείς αγωνιστήκαμε να κερδίσουμε μας το παίρνετε εσείς πίσω στο όνομα του ΔΝΤ!!!!
Τα όποια χρήματα έχουν εγκριθεί για προσλήψεις στην πυροσβεστική (περίπου 330 θέσεις) και ξέροντας ότι η αναλογία είναι 1προς 5 (δηλαδή όσο κοστίζει ένας πολίτης για να γίνει πυροσβέστης κοστίζουν 5 συμβασιούχοι) και αυτό εκ στόματος και του κυρίου Σαχινίδη μένουν και αυτά μόνο στα λόγια και στα χαρτιά χωρίς καμία εφαρμογή ενώ συμφέρει ολοφάνερα το κράτος !!!!!!!
Ακόμη δεν έχουν χορηγηθεί τα προβλεπόμενα από την ΣΣΕ μέσα ατομικής προστασίας και ρουχισμός όπως προβλέπεται από αυτήν ανά 2 χρόνια
Κύριοι βουλευτές μετά την γενικότερη αδιαφορία όλων σας απέναντι στο πρόβλημα μας σας ζητούμε μια συνάντηση μαζί σας το συντομότερο δυνατό!!
Φτάνει πια η κοροϊδία τόσα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις !!!!!
Κάντε πράξεις τις υποσχέσεις σας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: