Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

«Προδοτική η στάση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου»

Δημοσίευση στις Friday, April 23 @ 03:29:32 CDT από sysadmin

Ειδήσεις

Το Π.Α.ΜΕ Σερρών καταγγέλει:
Η τοπική γραμματεία Σερρών του ΠΑΜΕ καταγγέλλει σε όλο το σερραϊκό λαό την προδοτική στάση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Σερρών (ΕΚΣ).
Την Τρίτη 20/4/2010, σε συνεδρίασή του, η πλειοψηφία του απέρριψε, χωρίς ίχνος ντροπής, την αγωνιστική πρόταση του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην 48ωρη απεργία στις 21 & 22 Απρίλη. Για μία ακόμη φορά έδειξαν απόλυτη υποταγή στα αφεντικά τους που θέλουν το εργατικό κίνημα σε λήθαργο. Απέδειξαν οτι δεν θέλουν να ξεφύγουν από τις εντολές που δέχονται από την κυβέρνηση ,ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ δεν έχει σημασία, ΕΕ, ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Είναι πιστοί υπηρέτες της πολιτικής που καταδικάζει σε φτώχια την εργατική τάξη με μείωση των μεροκάματων, των συντάξεων, την κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης και όλων των παροχών που μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει η εργατική τάξη με αίμα θυσίες και αγώνες

Εργαζόμενοι.Τέτοιες ηγεσίες η εργατική τάξη δεν τις χρειάζεται. Οι μάσκες έπεσαν πια. Ήρθε η ώρα να πετάξουμε στα άχρηστα τις ηγεσίες που τόσα χρόνια καθυστερούσαν το κίνημα και είχαν καθαρά διασπαστική στάση σε κάθε μορφή πραγματικά ταξικού αγώνα με το πρόσχημα της τυφλής υπακοής στις αποφάσεις της ΓΣΕΕ που και αυτή τον ίδιο ρόλο παίζει.
Οι ώρες τους τελειώνουν γιατί και τα όρια της πολιτικής που πιστά υπηρέτησαν έφτασε στο τέλος της.
Η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος είναι μπροστά μας.
Εμείς δεν θα την πληρώσουμε. Με το ΠΑΜΕ μπροστά θα ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές και κάθε ηγεσία του εργατικού κινήματος που την υπηρετεί.

Σέρρες, 22/4/2010
ΠΗΓΉ Ελευερία Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια: