Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Βράβευση Συμβασιούχου Πυροσβέστη για την Κοινωνική του Προσφορά.

Η εκδοτική "MEDIA GROUP NEAPOLIS" που δραστηριοποιείτε στους Νομούς Δράμας Καβάλας και Ξάνθης βράβευσε με τα "ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 2010" 43 πρόσωπα που προέρχονται απο τους νομούς αυτούς για την δράση τους "στην Πολιτική, σε Δωρεές, στον Αθλητισμό, τα Πολιτιστικά, το Επιχειρίν,το Περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, τις Τέχνες, τα ΜΜΕ και για την κοινωνική τους προσφορά".
Η τελετή έγινε στις 20 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο "ΜΠΑΤΗΣ" στην Καβάλας. Παρόντες πρώην και νυν Βουλευτές των Νομών από όλα τα κόμματα, επιχειρηματίες και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα των τριών Νομών.
Στην κατηγορία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ βραβεύτηκε μεταξύ των άλλων και ο δικός μας συνάδελφος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗΣ !!!
Ο Παρασκευάς από το 1993 έως και σήμερα είναι συμβασιούχος πυροσβέστης. Την περίοδο 1993 έως και 1995 ήταν στην επίλεκτη ομάδα των ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟΣ όπου και την χρονιά αυτή διαλύθηκε μετά τον τραγικό θάνατο 10 συναδέλφων, 7 Δασοκομάντος και 3 μελών του πληρώματος, το 1994 από την πτώση του ελικοπτέρου που θα τους μετέφερε για επέμβαση σε συμβάν. Από το 1999 έως και το 2004 ήταν εθελοντής στο Πυροσβεστικό Σώμα ενώ από το 1994 έως και σήμερα είναι μέλος σε διάφορες διασωστικές ομάδες της περιοχής.
Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και για την σημαντική του προσφορά στον αγώνα των 5.500 συμβασιούχων πυροσβεστών (μέχρι και σε φέρετρο και σε καζάνι μπήκε) για δικαίωση στην ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, η "MEDIA GROUP NEAPOLIS" αποφάσισε να βραβεύσει τον Συνάδελφο Παρασκευά Ατζαμιδάκη.
Παρόν στην βράβευση εκ μέρους της ΠΟΣΠΥΔ, ο αντιπρόεδρος Γκολιδάκης Χρήστος στον οποίο και ζητήθηκε από την Διευθυντή της εφημερίδας να παραδώσει αυτός το βραβείο στον Παρασκευά αλλά και σε όλους τους βραβευθέντες στην κατηγορία αυτή.
Η βράβευση έγινε σε έντομα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ενώ στο πέρας της ομιλία του Παρασκευά σύσσωμη η αίθουσα όρθια τον χειροκροτούσε και μαζί του χειροκροτούσε τους ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 5.500 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ !!!
Παρασκευά να είσαι γερός !!!

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΜΠΡΑΚΤΑ
(από λόγια χορτάσαμε)
ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: