Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Προσλήψεις 80 υπαλλήλων στο Ναύσταθμο Κρήτης


PDF Εκτύπωση E-mail
09.08.08

naystathmos.jpgΣημαντική ανάσα στη λειτουργία των υπηρεσιών του Ναυστάθμου Κρήτης, αναμένεται να δώσουν τα 80 άτομα πολιτικού προσωπικού, που θα προσληφθούν στην υπηρεσία το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μέσω του ΑΣΕΠ, με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας.

Πρόκειται για ειδικότητες οι οποίες παρουσίαζαν έλλειψη τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια η νευραλγική αυτή μονάδα να υπολειτουργεί, όντας χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό προσωπικό.

Ειδικότερα προκηρύχθηκαν επτά θέσεις κατηγορίας ΤΕ (Μηχανολόγοι, Τοπογράφοι, Ηλεκτρονικός, Ηλεκτρολόγος), καθώς και 73 θέσεις κατηγορίας ΔΕ Τεχνικών (Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι, Ηλεκτρονικοί, ΜΕΚ, Δεξαμενιστές, Υφαλοχρωματιστές, Αρτεργάτες, Χειριστές Ανυψωτικών Μηχανημάτων, Οδηγοί, Χτίστες, Ξυλουργοί κλπ).

Παράλληλα στην ίδια προκήρυξη, περιλαμβάνονται και οι προσλήψεις ακόμη δύο υπαλλήλων (ΤΕ – Η/Ν) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ενός (ΔΕ – Μηχανοτεχνίτη) στο Πεδίο Βολής Κρήτης και ενός (ΔΕ – Μάγειρα) επίσης στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει με την πάροδο της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου 2008. Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ, μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή στο ειδικό φάκελο «ΑΣΕΠ POST» ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ. Το ΦΕΚ (362/24-7-2008) της προκήρυξης (6Κ/2008) υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.asep.gr, ενώ διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο και από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων. Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται στην ιστοσελίδα www.asep.gr, στη Νομαρχία Χανίων και στα ΚΕΠ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι σημαντικές ελλείψεις στο απαιτούμενο πολιτικό προσωπικό παραμένουν ακόμη στα όμορφα Χανιά αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπου, οι αντίστοιχοι κατά τόπους φορείς ζητούσαν να καλύψουν νευραλγικές θέσεις αντίστοιχα. Εμείς οι αδιόριστοι της 6Κ μετά από 2 χρόνια πρωτοφανούς ταλαιπωρίας ξεκινήσαμε το δικό μας αγώνα για να ενημερώσουμε και να δικαιωθούμε. Περισσότερα στο blog http://6k2008-asep.blogspot.com/